+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Koninginneweg 166 3, AMSTERDAM

Koninginneweg 166 3, AMSTERDAM Woonoppervlakte 86 m2
€ 719.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan drukke weg
  • in centrum
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

Deze woning is reeds verkocht

Maximaal woonplezier met design vernuft

In het chique Amsterdam Oud-Zuid is een aantrekkelijk gelegen appartement aan de Koninginneweg 166-III beschikbaar gekomen voor de verkoop. Dit 3-kamer appartement op de vierde verdieping is recentelijk zowel esthetisch als functioneel perfect gerenoveerd met gebruik van fraaie, hoogwaardige materialen. Met de verbouwing is niet alleen een maximale hoogte, maar ook een maximaal vloeroppervlak bereikt in combinatie met het verkregen Energielabel A. De ruimtelijke beleving en het vrije uitzicht aan de noordzijde zijn magnifiek, zonder inkijk van buren.

Situering

Wie zich huisvest aan de Koninginneweg 166 in de gewilde Willemsparkbuurt, kijkt vanuit zijn luxe onderkomen aan de noordzijde vrij weg op de haaks op het appartement staande, rustige en statige Sophialaan. Het welgestelde, uitstekend onderhouden Oud-Zuid dateert uit 1900. Het gebied kenmerkt zich door zowel appartementen als villa's, indrukwekkende, brede lanen en imposante monumentale gebouwen, veel groen, originele boetieks en eigentijdse, tijdbesparende winkels, horeca en andere uitgaansgelegenheden. De wijk ligt bovendien op korte afstand van de Amsterdamse toplocatie Zuidas, het voorzieningenrijke, internationale zakendistrict van Nederland.


Aantrekkingskracht

De Koninginneweg dank haar aantrekkingskracht mede aan de nabijheid van het Concertgebouw, het Museumplein en de Cornelis Schuytstraat. Het levendige Vondelpark ligt om de hoek. Goede en trendy horecagelegenheden bevinden zich op loopafstand, evenals onder meer een exclusieve brodenbakker, een uitstekende wijnhandel, Nederlands eerste 'haute parfumerie' en diverse supermarkten.

'n Luxueus en comfortabel thuis

Het sfeervolle appartementengebouw aan de Koninginneweg verkeert in een sublieme staat. Een bezoek aan het luxe gerenoveerde appartement zelf leidt zonder twijfel tot een onuitwisbare ervaring. De kwalitatieve uitstraling en het optimale woongemak zijn de bijzondere woonomgeving waardig. Zonder aantasting van authentieke details is met de toevoeging van maximaal woonplezier, vergaande geluidwerende en energiebesparende maatregelen en vernuftige designelementen een luxueus afgewerkt, comfortabel thuis gecreëerd. Dit voor bewoners die alleen met het beste genoegen willen nemen en dat graag zonder hoofdbrekens en nakomende kosten in één concept omarmen. De ingezette materialen en kleurstellingen lenen zich op oogstrelende wijze voor uiteenlopende stoffering en meubilering en zijn alle complementair aan elkaar.

Indeling en renovatie

Hal en toilet
De hal van de vierde verdieping is bereikbaar via het royale, van lichtsensoren voorziene trappenhuis met brede trapopgang. De entreehal van het appartement, dat een woonoppervlak heeft van circa 86 m², voert onder meer naar een mooi afgewerkte toiletruimte met een modern, hangend toilet met fontein en opbergkastje, een aparte kast voor wasmachine en droger en naar een van alle gemakken voorziene design badkamer.

Woonkamer
De ruime, lichte woonkamer heeft grote, nieuwe kantel/kiepramen in hardhouten kozijnen en een solide, hardhouten toegangsdeur naar een balkon op het Noorden. De woonkamer is op niveau afgewerkt met een stoere, maar rustig ogende eikenhouten lamelvloer, de nieuwste dimbare Maretti Square Profi inbouwspots en voldoende andere lichtpunten, stopcontacten, netwerk en TV aansluitingen.

Open keuken
De volwaardige, open keuken is voorzien van een wit, hoogglans gelakt kookeiland met betonnen werkblad, veel opbergruimte en inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits kookplaat, een Quooker AEG vaatwasmachine en een in het plafond verwerkte afzuigkap met afstandbediening. Achter het kookeiland bevindt zich een fraaie designwand met greeploze keukenkasten en een AEG koel-vriescombinatie, AEG combimagnetron, AEG oven en AEG stoomoven en daarnaast een luxe intercomsysteem met foto-opname en een Nest thermostaat.

'Master bedroom'
De ruime, lichte 'master bedroom' heeft een eikenhouten lamelvloer en openslaande deuren naar een op het noorden gelegen balkon met prachtig vrij uitzicht over de statige  Sophialaan. De slaapkamer is voorzien van de nieuwste dimbare Maretti Square Profi inbouwspots, een lichtpunt voor een (hang)lamp en voldoende stopcontacten, usb/netwerk contacten en TV aansluitingen.

Tweede slaapkamer
De tweede, eveneens lichte slaapkamer met prachtig vrij uitzicht over de statige Sophialaan, heeft een eikenhouten lamelvloer, een kantel/kiepraam en een keurig ingebouwde groepenkast. De kamer is voorzien van de nieuwste dimbare Maretti Square Profi inbouwspots, een lichtpunt voor een (hang)lamp en voldoende stopcontacten, usb/netwerk contacten en TV aansluitingen.

Badkamer
De excellent afgewerkte design badkamer is ingericht met een ligbad met handdouche, een inloopdouche met regendouche, handdouche en inbouw thermostaatkraan. Het badkamerinterieur omvat ook een wastafelmeubel met twee grote waskommen en ruim voldoende opbergruimte, een inbouw thermostaatkraan en een wandspiegel met verlichting.

Diversen
Alle deuren in het appartement hebben hoogstaande deurposten en sluiten via het revolutionaire Argenta magneetsluitsysteem. De 3D verstelbare scharnieren zijn mooi verzonken en doen daarmee recht aan de nieuwe, massief hardhouten zware paneeldeuren. Door dit revolutionaire sluitsysteem kunnen deuren niet hard meer dichtslaan, noch klapperen. Ook zijn alle vloeren en plafonds verbeterd met kwalitatieve (isolatie)materialen en is er gekozen voor een vlakke inbouw fluisterbox/suskast van het merk Duco, type Silencio. Dit alles om het geluid zo veel mogelijk te dempen.


In het gehele appartement zijn brede, hoge plinten, moderne radiateurs en geprofileerde architraven met neuten onder de hardhouten kozijnen aangebracht.
Nieuw en hoogwaardig zijn ook de aan- en afvoerleidingen, de elektra bedrading en behuizing, de Vaillant Ecotec Classic HR combiketel en het stuc- en schilderwerk.
Kosten, noch moeite zijn verder gespaard om bijvoorbeeld via extra stalen constructies in de slaapkamer zo'n 40 cm extra breedte te verkrijgen.
Renovatie Zoals u in uw zoektocht wellicht gemerkt zult hebben is dat het begrip 'volledig gerenoveerd' een nogal rekbaar begrip is in de woningmarkt, echter op dit prachtige appartement en ook op de rest van het gebouw is het
terecht van toepassing, wij durven te stellen dat wat daar mee bedoeld wordt, hier ten uitvoer is gebracht!
Om u een idee te geven van wat hier zoal heeft plaatsgevonden treft u hieronder een kleine greep uit de lange lijst van uitgevoerde werkzaamheden:, aan- en afvoerleidingen nieuw, bedrading & behuizing elektra nieuw, isolatie vloeren en voorzetwanden nieuw, deuren en kozijnen nieuw, hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen nieuw, HR-combiketel nieuw, gas en waterleidingen nieuw, stuc- en schilderwerk en hiervoor zijn alleen hoogwaardige materialen gebruikt

Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 2 slaapkamers

Bijzonderheden:
- Recent volledig en luxe gerenoveerd
- Hoogwaardig afgewerkt
- Luxe design keuken Pronorm Y-line
- Luxe design badkamer
- Deuren sluiten middels Argenta magneetsluitingen met verzonken scharnieren
- Slimme Nest thermostaat
- Woonoppervlak ca. 86 m²
- Energielabel A
- VVe wordt geactiveerd.
- Cv-ketel 2016 Vaillant Ecotec Classic
- Eigen grond


Parkeren
Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen voor een parkeerplaats aan de openbare weg. Voor meer informatie zie www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!