+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Koninginneweg 166 4, AMSTERDAM

Koninginneweg 166 4, AMSTERDAM Woonoppervlakte 107 m2
€ 825.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan drukke weg
  • in centrum
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

Op prachtige locatie in Oud-Zuid, recent hoogwaardig gerenoveerd en luxe afgewerkt 3-kamerappartement, gelegen op de 4e verdieping met riant dakterras en schitterend uitzicht. Gelegen om de hoek van het Vondelpark, tussen het Valeriusplein en de Amstelveenseweg. Tevens in de nabijheid van het Concertgebouw, het Museumplein en de Cornelis Schuytstraat. Op horecagebied zijn in de nabijheid diverse mogelijkheden.

Indeling:
Via het royale trappenhuis en brede trappenopgang, voorzien van lichtsensoren, bereikt u de hal van de 3e verdieping die middels entreedeur toegang biedt tot de hal met vaste trap naar het hoogwaardig afgewerkte appartement. De gang biedt toegang tot een luxe afgewerkte toiletruimte met hangend toilet met fontein, badkamer, inbouwkast en wasruimte. De grote lichte ruime woonkamer is voorzien van grote kantel kiepramen met veel lichtinval. De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer, inbouwspots en voorzien van voldoende stopcontacten en tv aansluitingen.
Alle deuren in het gehele appartement sluiten middels een Argenta magneetsluitsysteem. De ruime open keuken is voorzien van kookeiland, veel opbergruimte, 4-pits gasfornuis, geïntegreerde afzuiginstallatie, Quooker, Junker vaatwasmachine, wand met keukenkasten met daarin verwerkt de Junker koel-vries combinatie, Siemens combi magnetron, TV, luxe intercomsysteem met foto opname en Nest thermostaat.
De master bedroom is een ruime lichte kamer voorzien van voldoende stopcontacten, usb contacten en tv- en internetaansluitingen, inbouwspots en afgewerkt met een houten vloer. De tweede lichte slaapkamer is voorzien van voldoende stopcontacten, usb contacten en tv- en internetaansluitingen, inbouwspots en afgewerkt met houten vloer.

De prachtig luxe afgewerkte design badkamer is voorzien van een dubbel wastafel met waskommen, inbouw thermostaatkraan, spiegel met verlichting en meubel met voldoende opbergruimte, ligbad met handdouche, TV en inloopdouche voorzien van regendouche, handdouche en inbouw thermostaatkraan.

Door middel van een vaste trap heeft u toegang naar de dakopbouw welke toegang biedt tot een zeer riant dakterras met vrij uitzicht over een groot deel van de stad. Het terras is afgewerkt met een aluminium gepoedercoat hekwerk, hardhouten vlonders, buitendouche, gemonteerde Kärcher tuinslang, buitenverlichting en aansluiting voor electra en water.

Renovatie:

Zoals u in uw zoektocht wellicht gemerkt zult hebben is dat het begrip 'volledig gerenoveerd' een nogal rekbaar begrip is in de woningmarkt, echter op dit prachtige appartement en ook op de rest van het gebouw is het terecht van toepassing, wij durven te stellen dat wat daar mee bedoeld wordt, hier ten uitvoer is gebracht!

Om u een idee te geven van wat hier zoal heeft plaatsgevonden treft u hieronder een kleine greep uit de lange lijst van uitgevoerde werkzaamheden:, aan- en afvoerleidingen nieuw, bedrading & behuizing elektra nieuw, isolatie vloeren en voorzetwanden nieuw, deuren en kozijnen nieuw, hardhouten kozijnen met draai-/kiepramen nieuw, HR-combiketel nieuw, gas en waterleidingen nieuw, stuc- en schilderwerk en hiervoor zijn enkel hoogwaardige materialen gebruikt.Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 2 slaapkamers


Bijzonderheden:

- Recent volledig luxe gerenoveerd
- Hoogwaardig afgewerkt
- Luxe design keuken
- Luxe design badkamer
- Deuren sluiten middels magneetsluiting
- Nest thermostaat
- Riant dakterras met vrij uitzicht
- Woonoppervlak ca. 107 m²
- Energielabel A
- VVe wordt geactiveerd.
- Cv-ketel 2016 Vaillant Ecotec Classic
- Eigen grondParkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!