+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Lange Leidsedwarsstraat 25 II, AMSTERDAM

Lange Leidsedwarsstraat 25 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 42 m2
€ 215.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • in centrum
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie

Omschrijving

Een charmant en modern 2-kamerappartement van circa 42 m² en is gelegen op de tweede verdieping van het in 1934 gebouwde complex. Met Een balkon over de volle breedte op een geliefde locatie in het hart van het centrum. Is het een ideaal appartement voor starters of voor studenten.

Ligging
Gelegen in het Centrum van Amsterdam om de hoek bij het Leidseplein, de Leidsestraat en de Marnixstraat en op loopafstand van het Vondelpark. De omgeving staat bekend om zijn diversiteit aan musea, theaters en tal van stap - en eetgelegenheden. Perfecte bereikbaarheid met de fiets, bus of tram.

Indeling
Zie plattegrond


Aantal kamers
2 kamers, waarvan 1 slaapkamer.

Buitenruimte
Ruim balkon

Bijzonderheden
- Woonoppervlak ca.42m²
- Eigen grond
- Servicekosten € 85,- per maand
- Actieve Vereniging van Eigenaars met professionele administrateur (Yepro)
- Cv-ketel merk Vaillant 2012
- Voorzien van onderhoudsvrije laminaatvloer;
- Keuken met diverse inbouwapparatuur;
- De badkamer van 2012 is voorzien van een inloop douche, een wastafel en een zwevend toilet.
- Bouwjaar circa 1934;
- Totale inwendige renovatie in 2012
- Ruim balkon;

Bereikbaarheid
Het appartement is centraal gelegen en vlakbij de diverse uitvalswegen (Ring A10, A1, A2 en A4). Parkeren op de openbare weg of betaald op maandag t/m zaterdag van 9:00 - 0:00 uur en op zondag van 12.00 - 0.00 uur. Er zijn diverse tramhaltes nabij het Leidseplein met onder andere tramlijn 1, 2 en 5.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!