Lauriergracht 164 III

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht onder voorbehoud
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1937
Verdiepingen
2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Fantastische plek op een van de mooiste plekken in de Jordaan met geweldig uitzicht over de gracht.


Ligging:
Dit appartement ligt op een toplocatie, in de Elandsgrachtbuurt en midden in het centrum van Amsterdam. Rustig gelegen in de welbekende Jordaan en om de hoek van de Negen Straatjes. Een omgeving bekend om de bijzondere galeries, speciaalzaken en aparte winkeltjes. De welbekende winkelstraten en winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn in de directe omgeving ... te omgeving te vinden evenals scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten. De buurt is rijkelijk omgeven door cafés en restaurants. Daarbij vindt men in de directe omgeving tal van culturele bezienswaardigheden en theaters.

Bereikbaarheid:
Aan de Marnixstraat hebben diverse tram- en buslijnen een halte. Het Centraal Station ligt op minder dan 10 minuten fietsen, net als metrostation Waterlooplein. Met de auto is er via de afritten S105 en S106 ontsluiting naar de Ring A10.

Indeling:

3e verdieping; Overloop, entree, L-vormige woonkamer, royale woonkeuken met dubbele openslaande deuren naar balkon, vaste trap naar de verdieping.

4e verdieping; Overloop, toilet, badkamer met een aparte ruimte voor de wasmachine en droger, slaapkamer voorzijde, slaapkamer achterzijde, ruime zolderbergingen van circa 20m².

Bijzonderheden:

- Gelegen op Eigen Grond.
- VVe bijdrage € 240,- per maand.
- Kleine VVe 2/5 aandeel.
- Actieve VVE, meer jaren onderhoudsplanning aanwezig, positief kassaldo.
- Balkon (ca 5m²).
- Appartement (ca. 111m²).
- Parkeren via vergunningstelsel.
- 9 Straatjes op loopafstand.
- Ruime zolderberging van circa 20m².
- Heerlijk lichte woning met bijna 6 m breedte wat een ruimtelijk gevoel geeft.
- Oplevering in overleg.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness