Lauriergracht 166 A

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1936
Verdiepingen
1
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Magnifiek en met gevoel voor smaak gerenoveerd bovenhuis ca. 107 m² op een van de mooiste grachten van Amsterdam.

Voor de Amsterdammers is de Lauriergracht een van de mooiste grachten. Charmant en rustig maar in de luwte van de 'negen straatjes' toch zeer centraal gelegen. Met de fraaie bomen aan weerszijden van het water is het een mooie en lommerrijke omgeving. Meer dan geliefde plek in de stad, ook wat betreft bereikbaarheid, parkeren voor de deur (Qpark om de hoek) en openbaar ... rk om de hoek) en openbaar vervoer. Veel groen en (gracht)water in de nabije omgeving en bootjes voor de deur. Het De la Mar theater, Museumplein, de Jordaan, de Negen straatjes, de grachten: Echt alles is op loopafstand en letterlijk om de hoek. Dit alles maakt deze plek zo bijzonder, comfortabel en prettig om er te wonen.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree via trap naar de overloop waar zich kastruimte bevindt en waarvan de muur is bedekt met antieke spiegels.

Tweede verdieping:
Entree, middels de op maat gemaakte stalen deur betreedt u de woonkamer aan de voorzijde met een allesbrander en een ruime woonkeuken aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. De mooie keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (Quooker, 6 pits gasfornuis/oven en Amerikaanse koelkast, beide van het merk Smeg). Vanuit de keuken heeft u toegang tot het tweede balkon.

Derde verdieping:
Overloop; separaat toilet met fonteintje; badkamer is voorzien van inloopdouche, bad en vaste wastafel allebei bestaande uit marmer. Ruime slaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde, voorzien van een walkin closet waarvan uit toegang is tot het tweede balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde vindt u de tweede slaapkamer met authentieke glas in lood ramen.

Vierde verdieping:
Over de gehele lengte van het pand treft u in de nok een slaapkamer en een grote open ruimte aan, met inbouwkasten voor was- & droogmachine, veel bergruimte en deze biedt toegang tot het heerlijke dakterras.

Bereikbaarheid:
De woning is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer: busstation Marnixstraat ligt om de hoek, evenals haltes voor diverse tramlijnen. Binnen tien minuten fietsen is het Centraal Station te bereiken.

Bijzonderheden:
- Eigen Grond
- Kleine VvE 2 leden
- Meer jaren onderhoudsplan aanwezig
- VvE bijdrage € 97,- per maand
- CV installatie; Nefit Trendline HRC30 CW5 met Nefit Fernox filter jaartal 2018
- Gesplitst in 2011
- Balkon en dakterras
- Waterontharder ter overname
- Keuken voorzien van vaatwasser, 6 pits oven (Smeg), Amerikaanse koelkast (Smeg) en Quooker
- Allesbrander/ houtkachel
- Overloop bedekt met antieke spiegels

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness