+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Leidsestraat 69 K, AMSTERDAM

Leidsestraat 69 K, AMSTERDAM Woonoppervlakte 64 m2
€ 1.500 per maand
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • in centrum
  • in woonwijk
  • vrij uitzicht
  • tv kabel
  • lift

Omschrijving

Gelegen aan één van de mooiste winkelstraten van Amsterdam.

Het betreft een licht, luxe 2-kamerappartement van ca. 64m².
De maandelijkse huur bedraagt € 1.500 per maand, exclusief een voorschot van € 150,00 servicekosten/gas/water/elektriciteit.

Indeling:
Begane grond: representatieve entree met lift, naar de derde verdieping

Ligging:
Gelegen in de Leidsestraat in het centrum van Amsterdam nabij het Leidseplein en het heerlijke Vondelpark. Ook het Museumplein en de Elandsgracht zijn op loopafstand. In de directe omgeving bevinden zich diverse hotels en vele horecagelegenheden en winkels. Goede bereikbaarheid met zowel de tram, bus, auto en/of fiets.

Aantal kamers:
2 kamers, waarvan 1 slaapkamers.

Buitenruimte:
Ruim balkon van ca. 8m².

Bijzonderheden:
- Huur € 1.500,- per maand exclusief voorschot van € 150,00 servicekosten/gas/water/elektriciteit;
- Waarborgsom 2 maanden en voorschot servicekosten/gas/water/elektriciteit;
- Minimale huurtermijn 1 jaar;
- Voorbehoud verhuur na gunning eigenaar;
- Geen deelverhuur toegestaan;
- De woning is direct beschikbaar;
- Lift;
- Fiets kan in de kelderberging gestald worden;

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. U kunt hier één vergunning per adres aanvragen. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!