+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Leiduinstraat 16 I, AMSTERDAM

Leiduinstraat 16 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 57 m2
€ 320.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel

Omschrijving

Wij bieden aan in een rustig straatje in Amsterdam Zuid, een heerlijk licht appartement gelegen op de eerste verdieping met een balkon over de gehele breedte.
Vanaf het appartement loop je in ca. 5 minuten naar het levendige Hoofddorpplein met diverse winkels. In slechts 5 minuten lopen ben je in het Vondelpark maar naar welke kant je ook toe loopt, overal vind je gezellige horeca gelegenheden of winkeltjes.

Een greep uit de nabij gelegen horecagelegenheden zijn; Caffènation, Bagels & Beans, Caffe Oslo, Gent aan de Schinkel, Stadscafé Van Mechelen, Drovers Dog, Vondeltuin en nog veel meer.....
Verder vind je in de buurt qua grotere winkels; Dirk van den Broek, AH, Hema, Kruidvat en Etos maar ook de plaatselijke middenstand is aanwezig zoals een wijnhandel (Ton Overmars), delicatessen Nuts & Delights, groentewinkel, slager, bakker, Indische toko, bloemenwinkel etc.

Bereikbaarheid:
Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken.
Binnen 5 minuten is de Ring A10 te bereiken. Vanaf het Surinameplein is met tram 1 in 5 minuten station Lelylaan te bereiken en vanaf hier binnen ca. 10 minuten Schiphol. Vanaf het Hoofddorpplein vertrekt tramlijn 2 die naar het CS rijdt en op de Haarlemmermeerstraat buslijn 15 met verbindingen naar Station Zuid en Station Sloterdijk.

Indeling:
Bgg: gezamenlijke voordeur, deze deel je met 1 ander appartement.
1e verd: via de voordeur kom je in de centrale hal van het appartement, vanuit hier kun je alle vertrekken bereiken. Aan de voorzijde een heerlijk lichte woonkamer met een erkerraam. De woonkamer en de voormalige voorzijkamer zijn open waardoor de woonkamer heerlijk ruimtelijk is geworden. Aan de achterzijde de keuken voorzien van inbouwapparatuur met toegang tot het balkon. Tevens ligt de slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon en een ensuite badkamer. In de hal is een separaat toilet.


Bijzonderheden
- Eigen grond
- In de woonkamer, hal en slaapkamer ligt een mooie eiken plankenvloer
- Woonoppervlak ca. 57 m2
- Woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- Servicekosten € 66,- per maand
- VvE bestaande uit 3 appartementen
- Warm water en verwarming middels eigen CV-installatie
- CV-ketel merk Intergas jaar 2014
- Oplevering in overleg


Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!