+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Lekstraat 182 hs, AMSTERDAM

Lekstraat 182 hs, AMSTERDAM Woonoppervlakte 92 m2
€ 595.000 k.k.
4 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel
  • schuifpui

Omschrijving

In een van de meest gewilde delen van de Rivierenbuurt ligt dit goed ingedeelde benedenhuis van ca. 92 m² met een verzorgde tuin. Deze mooie woning bevindt zich in een rustige straat in een kindvriendelijke buurt, op loopafstand van diverse scholen/kinderopvang, leuke winkels, traiteurs, cafeetjes en restaurantjes op o.a. de Rijnstraat, Maasstraat en Scheldestraat. Diverse supermarkten vind je om de hoek. Ook het Martin Luther Kingpark, Beatrixpark en Amstelpark alsook het zwembad De Mirandabad bevinden zich in de directe nabijheid.

Indeling:
Begane grond
Eigen entree, tochtportaal met granito vloer en marmeren panelen, hal met toegang tot alle vertrekken.
Ruime doorzon woonkamer met erker, half open keuken met vaatwasser, 5 pits kookplaat met wokbrander, afzuigkap en oven. Vanuit de woonkamer via een schuifpui, en vanuit de keuken heeft u toegang tot de gezellige achtertuin met stenen schuur voorzien van elektra. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers waarvan één is gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van een inbouwkast. De andere slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en geeft middels openslaande deuren rechtstreeks toegang tot de tuin. De ruime hal geeft toegang tot de badkamer voorzien van ligbad, wastafel en designradiator, en tot een separaat toilet. De gehele woning, met uitzondering van badkamer en toilet, is voorzien van een massief eikenhouten vloer.

Aantal kamers:
- 4 kamers, waarvan 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Erfpacht € 1.175.71 per jaar einddatum dertig juni 2050
- Woonoppervlak ca. 92 m²
- Servicekosten € 97,91 per maand
- Goede en professionele Vereniging van Eigenaren, beheerder Falcon VvE Management
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie
- Combi ketel
- Verzorgde tuin met stenen schuur
- Oplevering in overleg

Ligging:
Het appartement is met de auto uitstekend bereikbaar. De A-2 en de ring A-10 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Tevens is het goed bereikbaar met openbaar vervoer. Station Amsterdam Amstel en Amsterdam RAI/Zuid WTC zijn op ca. 10 minuten fietsafstand gelegen. Er zijn diverse tram- (lijn 4 en 12) en bushaltes op loopafstand van de woning (richting o.a. het centrum en de treinstations).

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Er geldt thans geen wachtlijst. Ook kunnen bewoners een bezoekersvergunning aanvragen.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!