+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Lindengracht 46, AMSTERDAM

Lindengracht 46, AMSTERDAM Woonoppervlakte 80 m2
€ 549.000 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • in centrum
  • mechanische ventilatie

Omschrijving

Licht appartement van ca. 80m² met 3 slaapkamers en een balkon op een schitterende locatie in de Jordaan Amsterdam Centrum.

Op de eerste verdieping van dit in het hartje van de Amsterdamse Jordaan gelegen appartement wordt dit sfeervolle & ruime 3-kamer appartement met inpandig balkon op het zuiden aangeboden. Het appartement is kwalitatief goed en gedegen verbouwd en ligt prachtig in de sfeervolle Jordaan.

Omgeving:
Wonen in het hartje van de Jordaan. U bevindt zich te midden van talloze restaurants, winkeltjes en markten. Om de hoek bevinden zich de Noordermarkt, Westerstraat en Rozengracht. Daarnaast stapt u binnen enkele minuten in het diverse winkelaanbod van de 9 straatjes en Kalverstraat. In de nabije omgeving is het Westerpark te vinden en biedt het centrum van Amsterdam een groot aanbod aan verschillende musea en theaters.

Uw auto parkeert u eenvoudig op de plaatsen op de Lindengracht, waarbij u via de S103 en S105 gemakkelijk komt aanrijden vanaf de Ring A10.

Indeling: Zie plattegrond

Bijzonderheden:
- Appartement is voorzien van vloerverwarming.
- Professionele VvE beheerder.
- Servicekosten € 165,27 per maand.
- Meer jaren onderhoudsplan aanwezig.
- Inpandig balkon voorzijde op het.
- Eigen CV ketel.
- EPA label C.
- Ruim appartement met individuele berging.
- Dubbele beglazing.
- Erfpacht afgekocht tot en met 30 april 2033.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!