+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Linnaeusparkweg 238 I, AMSTERDAM

Linnaeusparkweg 238 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 74 m2
€ 314.500 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • tv kabel

Omschrijving

Volledig gerenoveerd 4 kamer-appartement 74 m² op de 1ste verdieping met 2 balkons


In een mooi gedeelte van de Linnaeusparkweg op de 1ste verdieping met een woonoppervlakte van circa 74 m². bevindt zich dit appartement met twee balkons. De woning is in 2016 intern vernieuwd, voorzien van nieuwe keuken met diverse inbouwapparatuur en nieuwe badkamer. Gelegen op eigen grond.

Ligging
De Linnaeusparkweg heeft in de directe omgeving diverse restaurants zoals De Kas, 1900, Elza's maar ook Park Frankendeal en de Middenweg. Op loopafstand zijn de buurtwinkels en supermarkt, evenals het Christiaan Huygensplein, trendy restaurantjes, de Jaap Eden schaatsbaan, het Science Park van de UvA en natuurlijk het Park Frankendael. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt met meerdere zeer goede scholen, sportvelden en speeltuinen binnen handbereik. Tevens is de woning goed te bereiken met het openbaar vervoer (de NS-stations Amstel en Science Park, tramlijn 9 en diverse buslijnen zoals 59-120-126) en met eigen vervoer bent u zo op de ringweg A-10 (o.a. via S113).

Indeling
Begane grond: entree

Eerste verdieping: overloop ,Woonkamer met open keuken aan de voorzijde , 3 slaapkamers aan de achterkant

Aantal kamers
4 kamers, waarvan 3 slaapkamers.

Buitenruimte
Balkon aan de voor- en achterzijde

Bijzonderheden
- Woonoppervlak ca. 74 m²
- Bouwjaar 1954
- De woning is voorzien dubbel glas
- Eigen grond
- Active VvE ondergebracht bij Draijer vastgoedbeheer
- Nieuwe Cv-ketel
- Nieuwe Electra
- Project notaris 


Parkeren
Betaald parkeren voor de deur, op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Cition.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!