+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Lizzy Ansinghstraat 117, AMSTERDAM

Lizzy Ansinghstraat 117, AMSTERDAM Woonoppervlakte 59 m2
€ 285.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • vrij uitzicht
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Licht tweekamerappartement met een woonoppervlak van circa 59m² met balkon op het zuiden en een ruime tuin van ca. 40m², gelegen in één van de meest geliefde stadsdelen van Amsterdam; "De Pijp". De woning ligt in een rustig autovrij straatje op steenworp afstand van het charmante Van der Helstplein, de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark. De erfpacht is afgekocht tot en met november 2050 !!!

Locatie en bereikbaarheid:
De woning is zeer centraal gelegen in een rustige straat in De Pijp, nabij het centrum. Op loopstand treft u de bruisende Albert Cuyp, diverse gezellige horecagelegenheden en leuke winkeltjes. Goed bereikbaar met openbaar vervoer, station Amsterdam RAI is op ca. 10 minuten fietsafstand van het appartement en station Amsterdam Zuid WTC is ca. 15 minuten fietsen. Tram 16 en 24 (tramhalte Ruysdaelstraat) gaan richting het centrum en tram 4 (halte Waalstraat/ Rooseveltlaan) gaat richting Amsterdam RAI. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de ring A-10, deze is met de auto binnen enkele minuten te bereiken.

Indeling:
Eigen entree gelegen op de beletage. Tochtportaal, lichte woonkamer, Via openslaande deuren komt u op het terras aan de voorzijde, welke is gelegen op het zonnige zuiden. Grenzend aan de woonkamer komt u in een hal, welke toegang geeft tot zowel de badkamer, als de ruime slaapkamer. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, zoals een 4-pits inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer. Hier treft u ook de aansluiting voor de wasmachine. Via de keuken komt u in de grote achtertuin, welke een oppervlakte heeft van ca. 40 m².
Naast de entree van dit appartement heeft u een zij-ingang, waar nog een externe berging is.

Bijzonderheden:
- Appartementsrecht, oppervlak van ca.59m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
- Ruime tuin van ca. 40m²
- Balkon op het zuiden.
- Eigen eigen berging in de onderbouw.
- Gezonde en actieve VvE.
- Maandelijkse servicekosten bedragen € 107,54
- Bouwjaar 1986.
- Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht 30-11-2050.
- Appartement is voorzien van een houtenvloer.
- CV ketel, bouwjaar 2008.
- Oplevering in overleg maar kan spoedig.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!