+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Mandenmakerssteeg 2 A, AMSTERDAM

Mandenmakerssteeg 2 A, AMSTERDAM Woonoppervlakte 83 m2
€ 1.825 per maand
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • in centrum
  • tv kabel

Omschrijving

De Mandenmakerssteeg ligt in het hart van Amsterdam. In de directe omgeving bevinden zich de Dam, de Jordaan en de negen straatjes. De omgeving staat bekend als meest bruisende deel van Amsterdam met een rijk aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en tal van cafés en goede restaurants. Binnen 5 minuten lopen ligt het Centraal station waar u de trein, metro, tram of pont kunt pakken naar de andere delen van de stad.

Bijzonderheden:

- Huurprijs € 1.825,00 per maand excl.
- Servicekosten € 25,00
- Water, gas en electra dient huurder zelf aan te sluiten.
- 2 maanden borg.
- Oppervlakte ca. 83m².
- 2 slaapkamers.
- Gerenoveerd appartement, alles is nieuw.
- Minimale huurperiode 1 jaar.
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder.

Parkeren:

Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!