Mandenmakerssteeg 2 D

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
-1906
Verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

De Mandenmakerssteeg ligt in het hart van Amsterdam. In de directe omgeving bevinden zich de Dam, de Jordaan en de negen straatjes. De omgeving staat bekend als meest bruisende deel van Amsterdam met een rijk aanbod aan winkels, culturele voorzieningen en tal van cafés en goede restaurants. Binnen 5 minuten lopen ligt het Centraal station waar u de trein, metro, tram of pont kunt pakken naar de andere delen van de stad.

Bijzonderheden:

- Huurprijs € 1.500,00 per maand ... 0,00 per maand excl.
- Water, gas en elektra dient huurder zelf aan te sluiten.
- Service kosten € 25,-
- 2 maanden borg.
- Oppervlakte ca. 70m².
- 1 slaapkamer.
- Gerenoveerd appartement, alles is nieuw.
- Minimale huurperiode 1 jaar.
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness