+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Marco Polostraat 69 II, AMSTERDAM

Marco Polostraat 69 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 82 m2
€ 499.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel
  • airconditioning

Omschrijving

LICHT DUBBEL BOVENHUIS VAN CA 82 M² MET EEN ZONNIG DAKTERRAS EN BALKON GELEGEN IN EEN VAN DE MOOISTE STRATEN VAN DE 'BAARSJES'

Deze dubbele bovenwoning ligt aan een rustige straat, in het populaire stadsdeel De Baarsjes. Dit stadsdeel is op dit moment helemaal hot en 'the place to be'. Trendy cafés als; Grand Café Edel, Bar Baarsch, Zurich, Frits, Floor17, Radijs, Cook en Partisan zijn om de hoek. Ook de Hallen zijn vlakbij met zijn bibliotheek, bioscoop en Indoor Food Market. Een diversiteit aan winkels, boetiekjes, koffietentjes en restaurants liggen op loopafstand. Binnen slechts enkele minuten fietsen zit u in de Jordaan, hartje Centrum, het Rembrandtpark of het Vondelpark.

Ook zijn er meerdere goede basisscholen in de nabije omgeving te vinden evenals kinderboerderijen en speeltuinen waaronder de Ruige Speelplek (nieuwe speeltuin met slingertouwen, schuilhutten, piratenschepen, tunnels en bergen zand aan de Willem de Zwijgerlaan).

Bereikbaarheid:

De woning ligt uitstekend ten opzichte van de openbaar vervoersmogelijkheden (tramlijnen 7, 12, 13, 17 en bus 18). Trein- en metrostation zijn in de directe nabijheid (Jan van Galenstraat/ Sloterdijk/Lelylaan). Via de S-105 is de Ringweg A10, de A4 en de A2 gemakkelijk te bereiken. Ook parkeren (betaald/vergunning) is in de directe omgeving goed mogelijk. Een vergunning is binnen afzienbare tijd te verkrijgen.

Indeling

Entree:

Entree en trap naar de eerste verdieping, hier bevindt zich de voordeur en hierachter bevindt zich de hal en trap met inbouwspots naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:

Via de trap van uit de eerste verdieping kom je in de riante en lichte doorzonwoonkamer met open keuken. De woonkamer, die voorzien is van een massief eikenhouten vloer, biedt toegang tot een separate slaapkamer en een apart toilet. De woonkamer en slaapkamer geven beide toegang tot het balkon op het zuidwesten. Het balkon is voorzien van onderhoudsvrije vlonders en inbouwspots.

Derde Verdieping:

Middels het prachtig gerenoveerde trappenhuis kom je op de hal van de derde verdieping. Hier bevindt zich een vaste kast met daarin een opstelplaats voor wasmachine, wasdroger en veel bergruimte. De hal geeft toegang tot de luxe badkamer, voorzien van douche, vrijstaand ligbad, hangend toilet en wastafelmeubel. De ruime slaapkamer beschikt over een airconditioning. Vanuit de slaapkamer is de ruim bemeten bergvliering te bereiken. De gehele derde verdieping is tevens voorzien van een massief eikenhouten vloer. Het fantastische en ruime dakterras ligt op het zuidwesten en heeft mooie vaste plantenbakken, die voor een zeer aangename en relaxte sfeer zorgen.

Buitenruimten:

Dakterras van ca. 24 m² op het zuidwesten

Balkon over de gehele breedte van de woning en op het zuidwesten (ca. 6 m²)

Bijzonderheden:

- Totale bruto vloeroppervlakte bedraagt 101m²
- Dakterras op het zuidwesten
- Balkon op het zuidwesten
- Uitstekende bereikbaarheid
- Parkeervergunning snel te verkrijgen en ruime parkeergelegenheid voor de deur
- Servicekosten €40,- per maand.
- Actieve VVE met 3 leden
- Erfpacht afgekocht tot 15 augustus 2053
- Woning is voorzien van dubbel glas
- Massief eikenhouten vloer door de gehele woning
- Ruime bergvliering aanwezig
- Plat dak is in 2017 door de VVE vernieuwd
- Mogelijkheid tot uitbouwen op het dakterras (door meerdere buren reeds gerealiseerd)
- Compleet gerenoveerd en uitstekend onderhouden

Erfpacht:

Het appartement staat op erfgrond waarop de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 van de Gemeente Amsterdam van toepassing zijn. De erfpachtcanon is afgekocht. Herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 15 augustus 2053.

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!