+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Marco Polostraat 80 bov, AMSTERDAM

Marco Polostraat 80 bov, AMSTERDAM Woonoppervlakte 117 m2
€ 600.000 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

HOOGWAARDIG GERENOVEERD DUBBEL BOVENHUIS VAN CA 117 M2 MET EEN BALKON EN EEN ZONNIG DAKTERRAS (38 m2) GELEGEN IN HET RUSTIGE GEDEELTE VAN DE 'BAARSJES'

Deze volledig door Keywood Vastgoed bv (www.keywood.nl) gemoderniseerde bovenwoning ligt aan een rustige straat, in het populaire stadsdeel De Baarsjes. Dit stadsdeel is op dit moment helemaal hot en 'the place to be'. Trendy cafés als; Grand Café Edel, Bar Baarsch, Zurich, Frits, Floor17, Radijs, Cook, Fa en Speijkervet zijn om de hoek. Ook de Hallen zijn vlak bij met zijn bibliotheek, bioscoop en Indoor Food Market. Een diversiteit aan winkels en restaurants liggen op loopafstand. Binnen slechts enkele minuten fietsen zit u in de Jordaan, hartje Centrum, het Rembrandtpark of het Vondelpark.

Ook zijn er meerdere goede basisscholen in de nabije omgeving te vinden evenals kinderboerderijen en speeltuinen waaronder de Ruige Speelplek (nieuwe speeltuin met slingertouwen, schuilhutten, piratenschepen, tunnels en bergen zand aan de Willem de Zwijgerlaan).

De woning ligt uitstekend ten opzichte van de openbaar vervoersmogelijkheden (tramlijnen 7, 12, 13, 14 en bussen 18 en 247). Trein- en metrostation zijn in de directe nabijheid (Jan v Galen/ Sloterdijk/Lelylaan). Via de S-105 is de Ringweg A10, de A4 en de A2 gemakkelijk te bereiken. Ook parkeren (betaald/vergunning) is in de directe omgeving goed mogelijk. Een vergunning is binnen afzienbare tijd te verkrijgen.

Indeling:

Eerste woonlaag:
Deze woning beschikt over een eigen entree op de eerste verdieping. Middels een interne trap komt u in de hal op de tweede verdieping, waar zich ook een separaat toilet bevindt. Vanuit de hal betreedt u de doorzon woonkamer welke meer dan 10m diep is en waar een schitterende eiken houten lamel vloer in de lengte richting is gelegd. Aan de achterzijde bevindt zich een mooie hoogglans open keuken welke voorzien is van alle moderne gemakken, waaronder een vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een 5 pits gasfornuis en een combi oven. Tevens bevindt zich aan de achterzijde het balkon welke doormiddel van twee openslaande deuren te bereiken is.

Tweede woonlaag:
Via de trap in de woonkamer is er toegang tot de tweede woonlaag. Op deze woonlaag bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer, toilet met fontein en een washok met betegelde vloer. De 3 slaapkamers zijn eveneens voorzien van een eiken houten lamel vloer. De luxe badkamer is voorzien een dubbele wastafel met spiegel en kast, de inloop douche is voorzien van een handdouche en een regendouche. Bij het ligbad bevind zich een mengkraan en een design radiator.

Dakterras:
Middels de vaste trap kan je naar het ruime dakterras alwaar je de gehele dag van de zon kunt genieten. Het dakterras is afgewerkt met mooie hardhouten vloerdelen en reling. Bovendien beschikt het dakterras over water en elektra. Het dakterras is ca. 38 m² groot en heeft lichte beschutting door het puntdakje aan de voorkant waardoor je tamelijk anoniem van de buitenlucht kunt genieten.

Bijzonderheden:
• Energielabel A.
• Compleet hoogwaardig gerenoveerd in 2016 o.a. alle leidingen, elektra, schilderwerk zowel binnen als buiten.
• Eigen opgang
• Groot dakterras van ca. 38 m² met aansluiting voor water en elektra.
• Separaat toilet op elke verdieping.
• Luxe badkamer voorzien van mooie inbouwspots.
• Woonoppervlak ca. 117 m².
• Woning is voorzien van dubbel glas.
• Het pand wordt momenteel gesplitst, verkoper verkoopt onder voorbehoud van splitsing. Om in aanmerking te komen voor een splitsingsvergunning is het pand onderworpen aan de strenge splitsingseisen van de Gemeente Amsterdam; groot onderhoud dient minimaal 10 jaar onderhoudsvrij te worden geacht, voor de fundering geldt zelfs een termijn van 25 jaar (minimaal code II).
• VvE wordt opgericht bij splitsing, servicekosten worden nog bepaald
• Voortdurend Erfpacht exacte canon wordt vastgesteld bij splitsing.
• Cv-ketel 2016 Remeha Tzerra.
• Project notaris: Hartman LMH


Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een
parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de
gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!