+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Marnixstraat 36 HS-R, AMSTERDAM

Marnixstraat 36 HS-R, AMSTERDAM Woonoppervlakte 35 m2
€ 219.000 k.k.
1 Kamers 1 Slaapkamers
  • in centrum
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel

Omschrijving

Bent u opzoek naar een appartement voor een studerend kind, een pied-à-terre of naar betaalbare woonruimte in het centrum van Amsterdam dan is dit het kijken waard. Wij bieden aan een ideaal studio appartement (voormalig 2-kamer appartement) gelegen op de begane grond met een eigen opgang. Klein maar heel fijn met alles erop en eraan op een levendige plek in Amsterdam.
Het appartement van ca. 35m² ligt tevens op eigen grond.

Ligging
Het appartement is gelegen in het Stadsdeel Centrum, op loopafstand van de vele winkels en de markten aan de Westerstraat, Noordermarkt en Lindengracht. Sportcomplex Het Marnix (o.a. Zwembad, Fitness en Spa) is op loopafstand evenals het openbaar vervoer zoals de tramlijnen 3 en de buslijnen 18, 21, 348 en 353. Via de S-103 is een verbinding voor de auto naar o.a. de Ringweg A-10, A-4, A-2, A7, etc.
De Marnixstraat ligt tussen het Haarlemmerplein en het Leidseplein in. Dit maakt dat toegang tot de bruisende horeca die de Jordaan rijk is, heel eenvoudig is.

Indeling
Eigen entree met halletje en toilet, toegang tot de woon-/slaapkamer met open keuken. Ruim opgezette badkamer met zowel een ligbad als separate douche en dubbele wastafels. Tevens bevinden zich in de badkamer de wasmachine en wasdroger.

Aantal kamers
1 woon/slaapkamer kamer (studio), voorheen 2 kamers. Eenvoudig weer terug te maken.

Bijzonderheden
- Eigen grond
- Eigen opgang
- Het woongedeelte is voorzien van een eiken lamel parket
- Woonoppervlak ca. 35m²
- Woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- Servicekosten € 100,- per maand
- VvE bestaande uit 8 appartementen
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie
- Cv-ketel merk Intergas jaar 2010
- Oplevering in overleg


Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!