Mercatorplein 36 K

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1996
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Met een oppervlakte van ca. 84 m2 lijkt dit appartement nog veel groter door het glazen dak, dat tevens volledig elektrisch en/of manueel geopend kan worden.

Pal achter de bruisende Jan Evertsenstraat vindt u een ruim en rustig gelegen 3-kamer appartement dat met een Frans balkon grenst aan de prachtige stilte-Tuin van Jan. Met een glazen dak dat tevens volledige geopend kan worden, heeft een ontzettend licht appartement, maar kunt u tevens onder de sterren dineren in de ruimte ... dineren in de ruimte eetkeuken, of douchen onder een hemelsblauwe lucht. Het ultieme buitengevoel, midden in de stad, in een appartement waar de originele details zoals de vloer van ca 1927 in ere hersteld is, en voorzien van alle luxe zoals een badkamer met vloerverwarming, een 2-persoonsligbad en toegang tot het appartment en de berging met een lift.

Indeling: Zie plattegrond

Via de gemeenschappelijk entree aan het Mercatorplein is de woning te bereiken via een trap of lift.

Vanuit de gang zijn de woonkamer, de tweede slaapkamer en het toilet bereikbaar. De woon-eetkamer is voorzien van een ruime keuken met veel opbergruimte, en een fraai Frans balkon. Tevens vindt u hier de opgang naar het zeer ruime dakterras. Tijdens de recente verbouwing is de originele vloer (ca. 1927) weer zichtbaar geworden en in ere hersteld.

Grenzend aan de woonkamer vindt u een ruime slaapkamer en de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een tweepersoons-ligbad en een wastafel. Tevens vindt u hier een wasmachine aansluiting. De badkamer is hoogwaardig afgewerkt met marmer en beton cire en heeft vloerverwarming. De badkamer is erg licht door het glazen dak, en u kunt tevens onder de sterrenhemel of hemelsblauwe lucht douchen en badderen als u het dak opent.

Bijzonderheden:
- Glazen dak dat elektrisch of manueel geopend kan worden;
- Voorzien van lift;
- Dakterras;
- Gemeenschappelijke entree, trappenhuis en een lift.
- Gelegen aan het Mercatorplein;
- In nabijheid van leuke winkels en horecagelegenheden;
- Erfpacht is afgekocht tot 2045
- Berging ca. 8m2 (bereikbaar met lift)
- Gezonde en actieve VvE
- Servicekosten € 148,96 per maand;

Bereikbaarheid:
Vanaf het Mercatorplein is er een directe tramverbinding richting Amsterdam Centraal

Station (tram 13 en bus 18) en het Leidseplein (tram 7), Station Sloterdijk en Zuid (bus 15). Met de auto zit u binnen een paar minuten op de ringweg A10 (afslag s105). Parkeren kan middels vergunningsysteem en betaald parkeren. Onder het Mercatorplein bevindt zich een grote parkeergarage waar u met vergunning gebruik van kunt maken. Het centrum en de gezellig Jordaan, met de bekende Noordermarkt en het Marnixbad, zijn op de fiets binnen 10 minuten te bereiken.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness