+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Molukkenstraat 78 III, AMSTERDAM

Molukkenstraat 78 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 47 m2
€ 1.150 per maand
2 Kamers 1 Slaapkamers

Omschrijving

Open huis 26 juni van 09.00 tot 09.45
Open house 26 June from 09.00 to 09.45

Heerlijk licht drie kamer appartement met 1 ruime slaapkamers en zonnig balkon in de Indische buurt.

De Molukkenstraat is een levendige winkelstraat waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Direct om de hoek bevindt zich de Javastraat met veel hippe horecagelegenheden en trendy start-ups. Een bioscoop, het restaurant Wilde Zwijnen, Studio K en de Coffee Company zitten om de hoek. De beroemde Dappermarkt bevindt zich op loopafstand. Voor recreatie kunt u terecht in het Oosterpark, maar ook Artis en het Tropenmuseum zijn op korte afstand gelegen.

De Molukkenstraat ligt in een bruisende wijk in Amsterdam Oost. Het appartement is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. NS station Muiderpoort is op korte afstand gelegen en diverse tram- en buslijnen zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het centrum van Amsterdam is op de fiets in een paar minuten bereikt. In de straat is voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. Deze combinatie maakt de locatie van de woning ideaal.

Bijzonderheden:
- €1.150,- excl. € 12,-- service kosten
- € 210,- contract kosten
- Water, electra en gas dient huurder zelf aan te sluiten
- 2 maanden borg
- ca. 47 m² (bagviewer)
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Huurder dient zelf een vloer te leggen
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!