+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Nicolaas Beetsstraat 55 B, AMSTERDAM

Nicolaas Beetsstraat 55 B, AMSTERDAM Woonoppervlakte 44 m2
€ 295.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • in centrum

Omschrijving

Starters opgelet! Goed onderhouden tweekamer woning van circa 44 m² in hartje Kinkerbuurt van Oud-West gelegen op eigen grond.

Omgeving:
De grenzeloze populariteit van Oud West zit hem in de onmiddellijke nabijheid van talloze terrasjes, restaurants, winkels en de vele mogelijkheden voor cultureel en sportief vermaak. Het stadsdeel biedt werkelijk elke gewenste faciliteit op een paar wandelminuten: bakker, kaasboer, bloemenwinkel maar bijvoorbeeld ook de luxe fitnessclub David Lloyd en de Hallen. In het Vondelpark is het heerlijk toeven voor jong en oud en cultuurliefhebbers zitten binnen vijf fietsminuten in de Stadsschouwburg of het Concertgebouw. Het maakt dat velen zich thuis voelen in deze buurt.

Indeling:
Entree, goed onderhouden trappenhuis;
eerste verdieping: Ruime en gezellige woonkamer gelegen aan de voorzijde. Door de twee ramen is dit een zeer lichte ruimte. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. aparte wc; bergkast. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met toegang naar de badkamer en het balkon. De nette badkamer beschikt over een bad (jacuzzi) met daarin een douche en een wastafel. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine;

Bijzonderheden:
- Eigen grond.
- Geheel voorzien van dubbel glas.
- Dak is geïsoleerd. Bouwjaar: 2007.
- Funderingsherstel heeft in 2004 plaatsgevonden.
- Schilderwerk voorzijde juli 2016.
- Balkon van ca. 2 m².
- Actieve VvE genaamd 'Vereniging van eigenaars Nicolaas Beetsstraat 55' te Amsterdam'. Het beheer van de vereniging
is in handen van de leden zelf.
- Servicekosten € 44,- per maand.
- Verwarming en warm water middels cv-combiketel merk Intergas Bouwjaar 2004.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van de woning is optimaal. Diverse tram- en bushaltes vindt u op de Overtoom en de Kinkerstraat. Met de auto neemt u de afslag S106 op de Ring A-10. De auto kunt u in de straat tegen betaling parkeren.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!