+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Nicolaas Maesstraat 67 II, AMSTERDAM

Nicolaas Maesstraat 67 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 65 m2
€ 1.495 per maand
3 Kamers 1 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • beschutte ligging
  • c.v.-ketel
  • frans balkon

Omschrijving

3-KAMER APPARTEMENT IN OUD-ZUID (CONCERTGEBOUWBUURT) MET ZONNIG BALKON AAN ACHTERZIJDE.

Karakteristiek appartement met fraaie plafonds en en-suite deuren gelegen op de 2e verdieping. Het appartement omvat een eetkamer met half open keuken voorzien van diverse apparatuur en openslaande deuren naar balkon (zuid) aan de achterzijde. Voor wasmachine en -droger is een separate opstelplaats in de keuken gecreƫerd. Lichte woonkamer met Frans balkon aan de straatzijde. Slaapkamer met kastenwand. Badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel.

De eet- en woonkamer beschikken over een nette houten vloer. De badkamer met toilet is voorzien van vloertegels.

Het appartement is gelegen in de Concertgebouwbuurt ter hoogte van de Van Baerlestraat met een diversiteit aan winkels en restaurants. Nabij het appartement ligt tevens de P.C. Hooftstraat met exclusieve winkels. Het 'groene' Vondelpark evenals het museumplein met onder andere het Concertgebouw, Rijksmuseum en het Van Goghmuseum zijn op loopafstand gelegen. Zo ook het Conservatorium hotel inclusief Spa.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Volgens het overzicht van 1 november 2016 geldt er voor vergunning gebied Zuid 8 geen wachtlijst (voor meest recente info zie site Gemeente Amsterdam/parkeervergunning).

Bereikbaarheid:
Gunstig gelegen t.o.v. het openbaar vervoer en goede aansluiting met de Ring A10 via de S109 en S108. Met de fiets is het Centrum van Amsterdam snel en gemakkelijk te bereiken. Ook Schiphol is zeer goed bereikbaar met de auto en trein (vanaf Station Amsterdam Zuid.)

Bijzonderheden:
- 1 slaapkamer,
- diverse (garderobe-)kasten,
- wasmachine en -droger aanwezig,
- heerlijk balkon op het zuiden aan de achterzijde.

Diversen:
Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet/telefoon en gemeentelijke lasten,
Waarborgsom: 2 maanden huur,
Woning zal ZONDER meubilering worden opgeleverd,
Huurcontract voor periode van (bij voorkeur eigenaar) 12 maanden,
Huurder is geen inschrijvingskosten en/of bemiddelingskosten aan ons kantoor verschuldigd,
GEEN deelverhuur aan studenten/ collega's/ vrienden,


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Eigenaar/verhuurder kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van eigenaar/verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar/adviseur in te schakelen die u begeleidt bij het proces van aanhuren. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw makelaar/adviseur en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!