+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Nicolaas Maesstraat 67 III, AMSTERDAM

Nicolaas Maesstraat 67 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 137 m2
€ 3.150 per maand
5 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • frans balkon

Omschrijving

PRACHTIG 5 KAMER APPARTEMENT IN OUD-ZUID MET TWEE BALKONS EN EEN DAKTERRAS.

Eigen opgang op 2e verdieping. Op de 3e verdieping treft u een hal met diepe meterkast/garderobe, separaat toilet en toegang tot kamer-en-suite met semi open keuken.
Lichte en ruime kamer-en-suite welke is verdeeld in een zitkamer met Frans balkon aan de straatzijde en eetkamer met balkon op het zuiden aan de tuinzijde.
De luxe hoogglans keuken is voorzien van een breed aanrechtblad, koel- vries combinatie, 5 pits gasfornuis, combi-oven, afzuigkap en afwasmachine.

Op de 4e verdieping bevinden zich de master bedroom, 2 slaapkamers, badkamer, ruime kleding/opbergkast en opstelplaats voor wasmachine/droger.
De aan de tuinzijde gelegen master bedroom heeft een walk-in-closet en toegang tot een diep balkon op het zuiden. Moderne badkamer welke is voorzien is van een dubbele wastafel met opbergruimte, ligbad, separate douche en zwevend toilet. Aan de straatzijde bevinden zich twee slaapkamers.

Via de open trap is het dakterras met opbouw bereikbaar. In de opbouw bevindt zich een wasbak met watertoevoer en het dakterras is voorzien van verlichting en stopcontacten.

Door het gehele appartement ligt een houten, in visgraat gelegde, vloer. De vloeren van de badkamer en toiletten zijn voorzien van stenen vloeren. De trappen en de overlopen zijn gestoffeerd. Gordijnen zijn eveneens aangebracht.
Zowel deuren, ramen en kozijnen evenals de wanden en de plafonds zijn geschilderd respectievelijk gesausd in een neutrale kleur.

Het appartement is gelegen in de Concertgebouw buurt ter hoogte van de Van Baerlestraat met een diversiteit aan winkels en restaurants. Nabij het appartement ligt de P.C. Hooftstraat met exclusieve winkels.
Het Vondelpark evenals het museumplein met onder andere het Concertgebouw, Rijksmuseum en het Van Goghmuseum zijn op loopafstand gelegen.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Voor informatie zie www.cition.nl.

Bijzonderheden:
- gerenoveerd appartement met moderne keuken en badkamer,
- 3 slaapkamers,
- diverse ingebouwde kasten,
- heerlijke balkons en groot dakterras met opbouw,
- oppervlakte volgens NVM meetinstructie
- huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke lasten.

Diversen:
Waarborgsom: 2 maanden huur,
Huurder is geen inschrijvingskosten en/of bemiddelingskosten aan ons kantoor verschuldigd,
GEEN deelverhuur aan studenten/ collega's/ vrienden,
Beschikbaar per 1 maart 2016 onder voorbehoud gunning verhuurder/eigenaar.

Maatvoering conform de NEN-2580 meetinstructie:
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 137,4 m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0 m²
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte ca. 48 m²
Gebruiksopp. externe bergruimte 0 m²

De meetinstructie NEN2580 is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


BEAUTIFULLY 5 ROOM APARTEMENT approx. 137 m² IN OLD-SOUTH INCLUDING 2 BALCONIES AND A ROOFTERRAS approx. 48 m².

Private entrance from the 2nd floor. Seperate toilet, L-shaped living room with half-open kitchen.
Bright and spacious living room and an dining room with sunny balcony. Luxury fully equipped white kitchen.

On the 4th floor are the master bedroom with walk-in-closet and deep balcony, 2 bedrooms bathroom with bath, shower and 2nd toilet, spacious clothing/storagecabinet and space foor washer/dryer.

Roofterras with washbasin and electricity and a great view of the city.

The entire apartment has curtains and an oak lamel-parquet except floors in kitchen, toilet and bathroom. Woodwork and walls are painted in a neutral color.

The apartment is located within walking distance of the Museumsquare (Concertgebouw, Rijks-/Van Goghmuseum) and the famous Van Baerlestreet and P.C. Hooftstreet with luxury shops. The Vondelpark is also located nearby.

Parking:
Paid parking or by license (information www.cition.nl).

Features:
- modern kitchen and bathroom,
- 3 bedrooms,
- various wardrobes,
- lovely roofterras
- surface according NVM-measurement,
- rental price exclusive gas, water, electricity, municipal cost, internet, telephone, etc..

Miscellanneous:
Deposit 2 months rent,
Tenant is no registration fees and/or brokerage fees payable to our office,
No partial rent to stuidents/colleagues/friends,
Available by March 1st, subject award landlord/owner.

This information has been compiled by us with the necessary care. On our side, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All dimensions and surfaces are approximate. Seller can not guarantee that all technical systems meet current NEN - norm. Buyer has an obligation to research all cases before him or her are important. With regard to this property the broker consultant seller. We advise you to consult a specialist (NVM) broker which guides you through the purchase process. If you have specific wishes about the house, we recommend that you submit them on time to your purchasing agent and accompanied (have) to do independent research. If you call any expert representative, you feel you are under the law expert enough to be able to see all the things that are important. Apply the NVM conditions.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!