Nijenburg 23

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1967
Verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Licht 4-kamerappartement van ruim 80 m² op de derde verdieping van het laagbouw complex Nijenburg in het leuke Buitenveldert. Het appartement is voorzien van ruim balkon op het westen met prachtig groen uitzicht.

Omgeving:
De ligging van het complex met lift is ideaal: nabij winkelcentra, uitvalswegen en openbaar vervoer. De woning ligt tussen het prachtige Amsterdams Bos en het winkelcentrum Gelderlandplein in. Op loop- of fietsafstand liggen: WTC, VU en de bankgebouwen aan ... de bankgebouwen aan de Zuidas. De sneltram (5 en 51) stopt nagenoeg voor de deur en brengt je binnen een mum van tijd naar de binnenstad van Amsterdam.

De sneltram (5 en 51) stopt nagenoeg voor de deur en brengt je binnen een mum van tijd naar de binnenstad van Amsterdam. Met de auto ben je in een paar minuten op de A10.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree voorzien van camerabewaking en een bellentableau met toegang tot de lift, trappenhuis en bergingen. Entree appartement ruime centrale hal met toegang tot alle vertrekken, de woonkamer met annex eetkamer ook te gebruiken als slaapkamer heeft veel lichtinval en geeft toegang tot het balkon van circa 10 m², eerste slaapkamer, tweede slaapkamer, badkamer voorzien van een wastafel en douche, separaat toilet en daar tegenover de separate keuken. Berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 80 m² conform NEN 2580 meetrapport;
- Gelegen op de 3e etage, prachtig uitzicht;
- Balkon circa 10 m² gelegen op het westen;
- Berging 7 m² in de onderbouw;
- fiets kun je stallen in je eigen berging;
- Bouwjaar: 1967;
- Servicekosten VVE ca. € 160,50 per maand;
- Voorschot stookkosten € 60,- per maand;
- Goede georganiseerde VvE met professionele beheerder, MJOP en Huishoudelijk Reglement;
- Voortdurende erfpacht per jaar. € 183,32 betreft periode 16 april 1964 t/m 15 april 2039;
- Verwarming d.m.v. blokverwarming;
- Warm water d.m.v. blokverwarming;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor de verkoper;

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness