+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Orteliusstraat 258 III, AMSTERDAM

Orteliusstraat 258 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 98 m2
€ 399.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel

Omschrijving

Ruim en licht 3 kamer appartement van ca. 98m² met zonnig dakterras verdeeld over 2 verdiepingen.
De woning is gelegen vlakbij het Rembrandtpark en het Erasmuspark.

De vele ramen zowel aan de voor- als achterzijde maken dit een heerlijk lichte woning. Op de 3e verdieping ligt een eiken plankenvloer, zowel in de woonkamer als in de woonkeuken.
De ruime woonkeuken heeft een kookeiland, diverse inbouwapparatuur, voldoende bergruimte en een composiet werkblad. Verder is er ruimte voor een riante eettafel. Via de openslaande deuren heb je toegang naar het balkon op het Oosten (ochtendzon).

De woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en heeft een interne trap naar de bovenste woonlaag. Verder is op deze verdieping een toilet met fontein en wasmachine aansluiting. De bovenste etage biedt ruimte aan 2 slaapkamers, beiden voorzien van inbouwkasten, een badkamer met douche, 2e toilet en wastafel. Op deze verdieping ook de toegang naar het lekkere dakterras van ca. 13m2!

Het appartement ligt tussen de Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat. Met de fiets is het 10 minuten naar de Jordaan en max. 15 minuten naar hartje centrum. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en voor de dagelijkse boodschappen zijn er voldoende winkeltjes in de omgeving. Openbaar vervoer op loopafstand aanwezig en een snelle toegang tot de uitvalswegen A-10, A-9 en A-4.


Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 98m²
- Dakterras ca. 19 m²
- balkon ca. 6 m2
- Servicekosten € 60,- per maand
- Eigen grond
- Oplevering kan snel

Parkeren
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!