+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Overtoom 201 IV, AMSTERDAM

Overtoom 201 IV, AMSTERDAM Woonoppervlakte 59 m2
€ 1.650 per maand
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan drukke weg

Omschrijving

Het betreft een licht, 3-kamerappartement van - ca. 59m² met dakterras van ca. 6.4m²
De maandelijkse huur bedraagt € 1.650,- per maand, exclusief gas/elektriciteit/water.

Bijzonderheden:
- € 210,- contract kosten.
- € 12,- servicekosten.
- 2 maanden borg.
- Minimale huurperiode 1 jaar.
- Huurprijs € 1.650,- per maand excl.
- Water, gas en electra dient huurder zelf aan te sluiten.
- Oppervlakte ca. 59m².
- 2 slaapkamers.
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder.

Ligging:
De Overtoom is een brede doorgaande straat die tot begin vorige eeuw een gracht was. De herenhuizen zijn statig en ruim van opzet. De achtergelegen gezellige Helmersbuurt is zeer gewild, ligt vlak aan het Vondelpark en in directe nabijheid van leuke restaurants, koffietentjes en winkels. De Food Hallen met bioscoop en bibliotheek, Marqt en AH zijn allen op loopafstand. Er is keuze uit diverse sportclubs, van Vondelgym tot David Lloyd's, tennisparken en de Hollandse Manege. Ook zijn er meerdere kinderdagverblijven en scholen op loopafstand. Het Museumplein, de 9 straatjes en de grachtengordel zijn om de hoek, maar ook de stad uit is eenvoudig vanaf de Overtoom richting het Surinameplein.

Bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. De Ring/rijksweg A-10 is op enkele minuten afstand. Binnen enkele minuten fietsen staat u in hartje Centrum, Oud-Zuid en in de gezellige Pijp.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!