+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Pieter Langendijkstraat 43 I, AMSTERDAM

Pieter Langendijkstraat 43 I, AMSTERDAM Woonoppervlakte 52 m2
€ 299.500 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel
  • rookkanaal

Omschrijving

Dit sfeervolle drie kamer appartement ca. 52.3m² met unieke monumentale gevel is gelegen in een van de leukste buurten in Oud-West, de Helmersbuurt. Deze woning, met een zeer ruim balkon (ca. 9.4m²), bevindt zich in één van fraaiste bouwblokken van Amsterdam West. De woning is gedeeltelijk voorzien van isolatieglas en de entree is zeer dichtbij het welbekende prachtige Vondelpark en vele winkels en horecagelegenheden op de Overtoom en Jan Pieter Heijestraat. Een echte buitenkans voor wie het aantrekkelijke van Amsterdam op loopafstand wil hebben en in een uniek pand wil wonen.

Indeling: Zie plattegrond

Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 2 slaapkamer

Bijzonderheden:

- Erfpacht, looptijd t/m 15-04-2031 Huidige canon € 51,62 per jaar.
- Woonoppervlak ca. 52.30m²
- Wasmachine bevindt zich in de berging in het gemeenschappelijke trappenhuis.
- Balkon aan de achterzijde ca. 9.40 m²
- Frans balkon aan de voorzijde
- Servicekosten € 61,20 per maand
- Goede en professionele Vereniging van Eigenaren 44 leden
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie
- Cv-ketel Remeha Avanta 28 C uit 2013.
- Oplevering in overleg

Ligging:
Oud-West is zeer in trek en bruist! De afgelopen jaren is de buurt dankzij de komst van veel nieuwe restaurants, bars en winkels getransformeerd van een altijd al prettige buurt naar een van de meeste hippe wijken van Amsterdam. Met als grootste trekpleister de in 2014 geopende De Hallen waar kunst, cultuur, horeca en oude ambachten samenkomen in de gerenoveerde tramremise. Ook de bekende duurzame supermarkt Marqt heeft onlangs op de Bilderdijkkade een vestiging geopend. Voor nog meer leuks of ontspanning zijn de Jordaan, het Vondelpark en het Leidseplein op loopafstand. Ondanks alle vertier in de nabije omgeving is de Pieter Langendijkstraat zelf een rustige straat gebleven waar het prettig wonen is. In de om de hoek gelegen Jan Pieter Heijestraat, met een dorp-in-een-stad uitstraling, is van alles te vinden: een zeer gevarieerd aanbod met onder meer de Ekoplaza, een dorpse bakker, ambachtelijke pizza's en mooie woonwinkels.

De ring A10 west (afslag S105/106) ligt op 5 minuten met de auto. Via het openbaar vervoer (tramlijnen 1, 3, 7, 12 en 17) zijn onder meer: Station Sloterdijk, Station Amstel en uiteraard Centraal Station goed en snel bereikbaar.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!