+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Poolstraat 43, AMSTERDAM

Poolstraat 43, AMSTERDAM Woonoppervlakte 73 m2
€ 385.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

Licht appartement van circa 73m² met zonnig balkon gelegen op de de tweede verdieping. Het appartement is goed ingedeeld en voorzien van 2 ruime slaapkamers, royale living met half open keuken en een moderne badkamer.

Ligging:
Het appartement bevindt zich op het Wittenburgereiland, een uniek en rustig deel van stadsdeel Centrum. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er diverse voorzieningen in de buurt (o.a. de supermarkt om de hoek, het winkelcentrum "Brazilië" en de Dappermarkt). Op korte fietsafstand ligt de Oostelijke Handelskade waar u terecht kunt voor een lekker hapje eten of ontspanning bij club/restaurant "Panama", het "Lloyd Hotel", stadsstrand "Roest" en muziektheater "'t IJ". Het appartement heeft een ideale ligging ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. Via de Piet Heintunnel zit u in enkele minuten op de ringweg (A10). Met de fiets, tram of bus bent u binnen luttele minuten bij het Centraal Station en in hartje Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Via het verzorgde trappenhuis bereikt u de tweede verdieping waar zich bevinden: hal, meterkast, twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde, separaat toilet met fonteintje, inpandige bergkast, badkamer voorzien van vloerverwarming, een inloopdouche, wastafel en handoeken radiator en aansluiting voor wasmachine en droger, luxe half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot het zonnige balkon, stookruimte met CV opstelling (Intergas Kombi Kompakt HR 22 / 2001), ruime lichte woonkamer voorzien van een laminaat vloer met erker.

Bijzonderheden:
- Het gehele appartement bestaat uit circa 73m².
- Eigen opgang.
- Berging in onderbouw.
- Servicekosten € 95,88 per maand. 
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie Intergas 2001 (voorzien van nieuwe elektronica Honeywell evohome
comfortregeling, ingebouwd in 2016)
- Badkamer voorzien van vloerverwarming.
- Professionele VvE door Munnik VvE beheer.
- Buitenschilderwerk volledig gedaan in 2017.
- Moderne keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur.
- Appartement voorzien van dubbel glas.
- Erfpacht is afgekocht tot 15 oktober 2034.
- Mechanische ventilatie.
- Korte wachtlijst voor parkeervergunning (Centrum 4).
- Oplevering in overleg.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!