+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Prinsengracht 297 II, AMSTERDAM

Prinsengracht 297 II, AMSTERDAM Woonoppervlakte 90 m2
€ 720.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan water
  • in centrum
  • vrij uitzicht
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Prinsengracht 297 II - Amsterdam

Ruim appartement, drie ramen breed op de 2e verdieping met een oppervlakte van
ca. 90 m² nabij de Westermarkt en de Rozengracht.

Het appartement is gelegen nabij de "9 straatjes" op een rustig gedeelte van de Prinsengracht. De "9 straatjes" zijn een van de populairste winkelgebieden van de stad, met haar vele speciaalzaken, lunchgelegenheden en kledingwinkels. In de directe omgeving zijn de reguliere winkels voor dagelijkse boodschappen op korte afstand te vinden. Ook vele culturele instellingen zijn vlakbij, o.a. het Anne Frankhuis, de Westertoren, de Dam, de Rode Hoed en het Leidseplein met de Stadsschouwburg. Tevens biedt het appartement een eersteklas uitzicht op onder meer de Canal Parade en het Prinsengrachtconcert. De woning is goed te bereiken zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer.

Indeling:
Entree, via het gemeenschappelijke trappenhuis komt u bij de woning op de tweede verdieping direct in de gezellige woonkamer aan de voorzijde met een hoog plafond en drie ramen breed aan de grachtzijde. Aan de achterzijde vindt u de open keuken met diverse inbouwapparatuur (koelkast, diepvries, afwasmachine, Siemens combi magnetron). Dan een klein trapje op naar het achterhuis, waar zich een toilet met fonteintje bevindt. Daarnaast ligt de eerste slaapkamer grenzend aan een binnenhofje. De tweede grotere slaapkamer heeft openslaande deuren en een frans balkon uitkijkend over de binnentuinen.
De badkamer is voorzien van een bubbelbad, wastafel, douche en tweede toilet.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Servicekosten € 89,- per maand;
- Energielabel D.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!