Rhijnvis Feithstraat 26 HS

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Bovenwoning
Bouwjaar
1931-1944
Verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Sfeervol voormalig 3-kamer appartement van ca. 49m² in de leukste straat van de geliefde Helmersbuurt in Oud-West op steenworp afstand van het Vondelpark. Het appartement is gelegen in een goed onderhouden pand en is rustig gelegen doch veel gezelligheid om de hoek.

Op loopafstand van het Vondelpark, dichtbij uitvalswegen en niet te vergeten, 5 minuten fietsen naar de "Hallen".
De Rhijsvis Feithstraat is een van de gewilde straten in de hippe Helmersbuurt, vroeger de ... t, vroeger de Dichtersbuurt genoemd. De wijk werd vernoemd naar de Nederlandse dichter Jan Frederik Helmers en maakte deel uit van een van de noodzakelijke stadsuitbreidingen aan het eind van de 19de eeuw. U bevindt zich op op loopafstand van o.a. het Museumplein en Leidseplein.

Indeling woning: Zie plattegrond

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Nieuwe kozijnen met dubbel glas.
- Tuin gelegen op het westen.
- Funderingsrapport aanwezig.
- Gesplitst in 2015.
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie Intergas ketel bouwjaar 2000
- Servicekosten € 82,38 per maand.
- niet bewoning,- en ouderdomsclausule van toepassing 

Bereikbaarheid:
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de Ringweg A-10 (S106). Er zijn diverse tram haltes nabij (o.a. tramlijnen 1, 7, 17) en buslijn 353.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness