+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Rooseveltlaan 186 III, AMSTERDAM

Rooseveltlaan 186 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 143 m2
€ 725.000 k.k.
5 Kamers 4 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Super licht gerenoveerd bovenhuis van circa 143 m², gelegen in de populaire Rivierenbuurt is voorzien van 4 slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer en een royaal dakterras. Tevens heeft het appartement veel bergruimte en 2 heerlijke balkons.

Dit appartement is klaar om direct te betrekken, dus koffers pakken en verhuizen maar !!

Ligging:
Deze gewilde buurt wordt gekenmerkt door haar brede opzet van woningbouw. In de buurt worden mooie brede straten gecombineerd met veel groenvoorzieningen zoals o.a. het Beatrixpark en het Amstelpark. Om de hoek van het appartement liggen de levendige Maasstraat en Scheldestraat met veel buurtwinkeltjes, restaurants en een groot aantal supermarkten. De Albert Cuypmarkt in de Pijp is ook maar een paar minuten fietsen.
De uitvalswegen zijn zeer nabij A-2, A-10, (S109) evenals het openbaar vervoer (tramlijnen 4, 12 en 25, buslijn 62, 65 en 245 en NS-station Rai en Amstelstation). Kortom; de ligging is ideaal!

Indeling:
Via het open portiek naar de 1e verdieping komt men in het gemeenschappelijk trappenhuis naar de entree op de 2e verdieping, hier bevindt zich ook de opgang naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Ruime hal met toegang tot alle vertrekken.
De woonkamer met een houten massieve vloer (voormalig en suite) is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een erker met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een design open haard die voor veel sfeer zorgt.
Aan de achterzijde is de open-keuken gelegen met alle denkbare inbouwapparatuur van Siemens. Tevens bevinden zich twee slaapkamers op deze verdieping.
De badkamer en separate toilet zijn in het midden van het appartement gesitueerd.
Vanaf de overloop is middels een vaste trap de vierde verdieping te bereiken.

Vierde verdieping:
Overloop, separate wasruimte, separate toilet, twee slaapkamers en de tweede badkamer met ligbad, dubbele wastafel en een douche. Via de overloop betreed je het royale dakterras, deze is voorzien van zonnewering. Deze verdieping heeft een ruime zolderberging in de nok (stahoogte 1,95) bereikbaar via een zgn. vlizotrap.


Bijzonderheden:
- Het gehele appartement bestaat uit circa 143 m².
- Royaal dakterras.
- Servicekosten c.a € 100,- per maand.
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie Remeha Avanta (2012).
- Erfpacht, looptijd t/m 15-04-2054 Huidige canon € 1.215,39 per jaar.
- VvE bestaande uit 4 appartementen.
- Complete keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur van Siemens.
- Gehele appartement voorzien van dubbel glas.
- Oplevering in overleg.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!