+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Rustenburgerstraat 127 HS, AMSTERDAM

Rustenburgerstraat 127 HS, AMSTERDAM Woonoppervlakte 52 m2
€ 310.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Omschrijving:
Leuk begane grond appartement van ca.52m² met een heerlijke tuin op een schitterende locatie in De Pijp !

De grote tuin, gericht op het Zuiden verbindt het appartement met de levendigheid van de stad en de serene rust die achter de huizen schuil gaat.
De woning ligt middenin in de bruisende Pijp waar veel gezellige restaurants, leuke koffietentjes en hippe cafés gevestigd zitten. Het appartement ligt op loopafstand van diverse winkels en de beroemde Albert Cuypmarkt. Voor recreatie kunt u terecht in het Sarphati-, Amstel- of Martin Luther Kingpark.

Het appartement is zeer gunstig te bereiken. De uitvalswegen naar de Ring A-10 zijn met de auto goed bereikbaar en diverse trein/tram/bus verbindingen liggen of loop – of fietsafstand (Amstel Station). Er zijn in de straat en in de directe omgeving voldoende parkeer mogelijkheden. Er is een vergunningstelstel van toepassing.


Indeling:
U betreedt de woning via uw eigen opgang aan de straat. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning.
De ruime woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning grenzend aan de keuken met inbouwapparatuur en de tuin. Middels de fraaie openslaande deuren betreedt u het pronkstuk van deze woning: de grote tuin! In deze riante tuin (Z) is het heerlijke vertoeven.
Tot slot is er aan de hal nog een bergkast waar zich de CV en mechanische ventilatie bevindt.


Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: ca 52m².
Tuin op het Zuiden.
Beglazing: Gedeeltelijk dubbele beglazing.
Badkamer is in 2015 volledig gerenoveerd.
Buitenzijde is in 2014 volledig geschilderd.
Binnenzijde is in 2015 volledig geschilderd.
De woning is verbouwd in 2005
Eigen grond.

Omgeving:

Winkels: van Woustraat, Rijnstraat, Ferdinand Bolstraat, Ceintuurbaan, Utrechtsestraat, Vijzelstraat

Supermarkt: Albert Heijn; vestiging van Woustraat, Marqt; vestiging van Woustraat, Aldi; vestiging Nieuwe Weteringstraat, Organic Market; vestiging Vijzelstraat en Stach Food; vestiging van Woustraat.

Cultuur: ArtHouse Bioscoop Tuschinski; Reguliersbreestraat, Operahuis Muziektheater; Waterlooplein, Museum Hermitage; Nieuwe Herengracht, Bioscoop Pathé; Reguliersbreestraat, Rijksmuseum; Stadhouderskade, Theater De Kleine Komedie; Amstel,

Restaurants: Izakaya, The Butcher, Restaurant Sinne, Kaiko, Le Restaurant, En Japanese Kitchen & Sake Bar, Brut de Mer, Renato's pizzeria, Yamazato en Sazanka vermelden (zijn allemaal op loopafstand)

Sport: Fresh Fitness; Tolstraat, Healthclub Fitness First; Amstelstraat, Zwembad Zuiderbad; Hobbemastraat,

Openbaar vervoer: tramlijn 16, 24 en 25; halte Vijzelstraat, tramlijn 4, 9 & 14; halte Rembrandtplein, Metro Noord/Zuidlijn; halte Vijzelgracht (2017),

Ringweg A10 Amsterdam: te bereiken binnen 5 minuten, oprit S 100.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!