+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Schinkelkade 13 HS, AMSTERDAM

Schinkelkade 13 HS, AMSTERDAM Woonoppervlakte 208 m2
€ 999.000 k.k.
8 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan water
  • aan rustige weg
  • aan vaarwater
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Uniek woonhuis, Schinkelkade 13 HS AMSTERDAM
Op een schitterende verborgen plek in Amsterdam Oud-Zuid met riant dakterras ligt dit ruime woonhuis aan de Schinkel . Het Vondelpark ligt op steenworpafstand, evenals trendy cafés en restaurants zoals Bagels & Beans, Gent aan de Schinkel, Sophia en sportcentrum (David Lloyd). Het winkelaanbod is uitstekend met Dirk van den Broek, Albert Heijn, Hema & Etos op loopafstand. Tevens zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de ring A10.


Bereikbaarheid:

De bereikbaarheid is uitstekend. Met de fiets bent u binnen 10 minuten in hartje centrum. Tramlijnen 1 en 2 brengen u naar het centrum en buslijn 15 gaat richting de Zuidas/WTC. De uitvalswegen (ring A10, A4, A9) zijn bovendien zeer makkelijk te bereiken. Parkeren is middels een parkeervergunning.

Indeling:

Voor een volledig overzicht verwijzen wij je graag naar de plattegrond en de foto's.

Buitenruimten:

Riant dakterras (ca. 49 m²) balkon (ca 17 m²)

Bijzonderheden:

- Totale bruto vloeroppervlakte bedraagt 208 m²
- De opslag (ca 23 m²) is om te zetten naar extra woonruimte
- Uitstekende bereikbaarheid
- Eigen grond
- Volledig naar eigen smaak in te richten
- Asbest en ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte.
- De woning wordt verkocht 'as is, where is'.
- Oplevering voorkeur 6 maanden
- Rustig wonen op een unieke fijne stadse locatie


Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!