+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Schokkerspad 20, AMSTERDAM

Schokkerspad 20, AMSTERDAM Woonoppervlakte 96 m2
€ 499.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan bosrand
  • aan water
  • aan rustige weg
  • vrij uitzicht
  • in bosrijke omgeving
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel
  • schuifpui
  • lift

Omschrijving

Te koop; Schokkerpad 20 te Amsterdam.

Met uitzicht op het Amsterdamse bos en een zeer ruim terras op het zuid-westen, biedt dit prettige hoekappartement op de vierde verdieping een unieke kans om heerlijk te wonen op EIGEN GROND !! Het betreft een licht en royaal 3-kamer appartement van circa 96 m², met bergruimte en parkeerplaats in de onderbouw. Deze parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen en hoeft dus niet los gekocht te worden! Het kleinschalige appartementencomplex ''Esdoorn'' is gebouwd in 1998 en ligt in stadsdeel Buitenveldert. Deze locatie is uniek te noemen: Aan een bosrand, met om de hoek sportcomplex Amstelpark en nabij gelegen de snelweg en winkelcentrum"Groot Gelderlandplein". De bereikbaarheid is optimaal zowel met openbaar vervoer als auto (Ring A-10 en andere uitvalswegen).

Indeling:
Entree op de begane grond; Met de lift of via het trappenhuis bereikt u de vierde verdieping; hier loopt u via de centrale gang naar uw eigen woning.

Vierde verdieping:
Hal/ entree met garderobe; Separaat toilet (hangend), met fonteintje; Berging/ CV-ruimte, waar ruimte is voor wasmachine en droger. Badkamer, voorzien van douchecabine, ligbad en wastafel; Ruime slaapkamer met kledingkast; Tweede slaapkamer; Royale woonkamer met half open keuken met inbouw apparatuur en toegang tot de berging /CV-ruimte. De woonkamer en beide slaapkamers zijn direct toegankelijk naar het terras.
In de onderbouw van het complex bevinden zich de inpandige garage en een aparte berging die bij dit appartement horen.

Maatvoering conform de NEN-2580 norm:
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 96m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte ca. 7.3m²
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte (balkon) ca.21m²
Gebruiksopp. externe buitenruimte 0

Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimten:
Zeer ruim terras (ca. 21m²) op het zuid-westen

Technische installaties/ voorzieningen:
- Lift
- Video-intercom
- CV merk AWB bouwjaar 1998 en boiler

Bijzonderheden:
- Servicekosten appartement en parkeerplaats € 213,18 per maand.
- Gelegen op EIGEN GROND.
- Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw.
- Vrij parkeren voor de deur op eigen terrein.
- Massieve parketvloer door het hele appartement.
- Unieke locatie, met uitzicht op het Amsterdamse Bos.
- Zeer ruim terras op het zuid-westen
- Uitstekende bereikbaarheid.

Parkeren:
Eigen parkeerplaats in de kelder. Vrij parkeren voor de deur op eigen terrein. Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!