Schokkerspad 25

AMSTERDAM

Kenmerken

Status
Verkocht
Type woning
Penthouse
Bouwjaar
1997
Verdiepingen
1
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Riant penthouse appartement van 194m² met prachtig uitzicht op het Amsterdamse bos, rondom een terras op het zuiden, een lift, een eigen parkeerplaats en een berging.

Het gebouw genaamd 'de Esdoorn', werd in 1997 gebouwd op eigen grond en bestaat uit twintig appartementen en een parkeergarage onder het gebouw.
Het beste penthouse van het gebouw hebben wij nu voor u beschikbaar !

De woning is in een uitstekende staat van onderhoud maar wellicht niet helemaal uw ... maal uw smaak.
Met een verbouwing kunt u hier een moderne top-woning realiseren voor een fractie van de prijzen in de omgeving en zonder erfpacht, het pand staat immers op eigen grond !

Door de grote glazen puien en de situering op het zuiden komt er een zee aan licht binnen en omdat u hier op de bovenste verdieping bent, heeft u alle privacy en kunt u direct genieten van eerste zonnestralen.
Het uitzicht op het Amsterdamse bos, de tennisbanen en de jachthaven is adembenemend terwijl u op een steenworp afstand van Amsterdam zuid en Amstelveen bent.

Indeling:
Centrale entree, trappenhuis en lift, zesde verdieping, overloop, entreedeur van het appartement.
Ruime lichte hal met groot dakraam, gang, toilet, berging/bijkeuken met C.V. ketel en wasmachine aansluitingen.
Twee badkamers waarvan één met douche, ligbad, wastafelmeubel en toilet.
De andere (gasten-) badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel, hier is ook nog ruimte voor een ligbad.
Drie slaapkamers met ramen aan de oostzijde van het gebouw en een master-bedroom met een schuifpui naar het terras en een airconditioning (de andere grote kamer oostzijde heeft ook een airco).

De reusachtige woonkamer heeft door de glazen schuifpuien van vloer tot plafond een heerlijke lichtinval, de hele woonkamer is voorzien van een parketvloer.
De halfopen keuken staat achter een wand en heeft een deur naar de berging-bijkeuken.
De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, en een koel/vriescombinatie. Er zijn twee aanrechten en ruim voldoende kastruimte.
De terrassen en het balkon zijn gesitueerd op het zuiden en men heeft hiervandaan uitzicht op het Amsterdamse bos, de tennisbanen en de jachthaven.
In de parkeergarage onder het gebouw heeft u een eigen parkeerplaats en een aparte berging, de garage is binnendoor bereikbaar of buitenom via een elektrische overhead deur met afstandsbediening.

Bijzonderheden:
- Lift
- Eigen grond
- Geen bovenburen
- Parkeerplaats en berging
- 194m² wonen en 34m² terras
- Vier slaapkamers en twee badkamers
- Bezoek parkeert gratis voor het gebouw
- Schuifpuien, zonwering en airconditioning
- Alles op 1 woonlaag, geschikt voor mindervalide
- Unieke groene locatie aan het Amsterdamse bos

Omgeving:
De unieke ligging van het complex is verweven met het Amsterdamse Bos. Aan de andere kant ligt de Zuid-as, het VU ziekenhuis en het winkelcentrum Gelderlandplein.
In nog geen 15 (fiets)minuten bevindt u zich in het bruisende centrum van Amsterdam.
Tevens zijn er naast de supermarkt ook scholen en kinderopvang nabij gelegen.
Met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ring A10 met een snelle verbinding naar Schiphol.
De rust en de ligging maken dat u een uitvlucht heeft van het drukke stadsleven, terwijl u op een steenworp afstand zit.

Kortom: Ideaal als u het beste van beide werelden zoekt : rust & natuur + bereikbaarheid & stadsleven.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.
Lees meer Toon minder

Ontdek de omgeving

Openbaar vervoer
Restaurants
Winkels
Cafe's & Barren
Musea & Amusement
Fitness