+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Schokkerspad 45, AMSTERDAM

Schokkerspad 45, AMSTERDAM Woonoppervlakte 94 m2
€ 450.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan bosrand
  • aan water
  • aan rustige weg
  • c.v.-ketel
  • tv kabel
  • lift

Omschrijving

Te koop; Schokkerpad 45 te Amsterdam.

Met uitzicht op het Amsterdamse bos en een zeer ruim balkon (16m²) op het zuiden, biedt dit luxe en strak afgewerkte hoekappartement op de vierde verdieping een unieke kans om heerlijk te wonen! Het betreft een licht en royaal 3-kamer appartement van circa 94 m², met bergruimte en parkeerplaats in de onderbouw. Deze parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen en hoeft dus niet los gekocht te worden! Het kleinschalige appartementencomplex ''Vuurdoorn'' is gebouwd in 1998 en ligt in stadsdeel Buitenveldert. Deze locatie is uniek te noemen: Aan een bosrand, met om de hoek sportcomplex Amstelpark en nabij gelegen de snelweg en winkelcentrum"Groot Gelderlandplein". De bereikbaarheid is optimaal zowel met openbaar vervoer als auto (Ring A-10 en andere uitvalswegen).

Indeling:
Entree op de begane grond; Met de lift of via het trappenhuis bereikt u de vierde verdieping; hier loopt u via de centrale gang naar uw eigen woning. 
Vierde verdieping:
Hal/ entree met garderobe; Separaat toilet (hangend), met fonteintje; Berging/ CV-ruimte, waar wasmachine en droger staan opgesteld (deze worden meegeleverd!); Badkamer, voorzien van douchecabine, ligbad en wastafell; Ruime slaapkamer, welke tevens toegang geeft tot de badkamer en het bakon; Tweede slaapkamer; Woonkamer met open keuken en eiland (voorzien van 5-pits fornuis, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, allen van merk Bosch); Toegang tot het balkon.
In de onderbouw van het complex bevinden zich de inpandige garage en een aparte berging, die bij dit appartement horen.

Maatvoering conform de NEN-2580 norm:
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 94m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte (berging) ca. 6m²
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte (balkon) ca. 16m²
Gebruiksopp. externe buitenruimte 0

Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimten:
Zeer ruim balkon (16 m²) op het zuiden

Technische installaties/ voorzieningen:
- Lift
- Video-intercom
- CV en boiler
- 5-pits fornuis, afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, wasmachine en droger (allen merk Bosch).

Bijzonderheden:
- Servicekosten appartement € 197,02 per maand
- Servicekosten parkeerplaats € 11,60 per maand
- Gelegen op eigen grond
- Prachtige open keuken met eiland. Voorzien van 5-pits fornuis, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser (allen van het merk Bosch)
- Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw
- Strakke afwerking
- Prachtige parketvloer door het hele appartement
- Unieke locatie, met uitzicht op het Amsterdamse Bos
- Zeer ruim balkon op het zuiden
- Uitstekende bereikbaarheid

Parkeren:
Eigen parkeerplaats in de kelder. Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!