+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Schubertstraat 54, AMSTERDAM

Schubertstraat 54, AMSTERDAM Woonoppervlakte 234 m2
€ 2.300.000 k.k.
10 Kamers 6 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • dakraam
  • tv kabel

Omschrijving

Dit bijzonder, fraai en gerenoveerd familiehuis is gelegen in een gewilde en kindvriendelijke woonomgeving nabij de Beethovenstraat en het Beatrixpark in stadsdeel Oud-Zuid. Het betreft een geheel woonhuis van vier woonlagen met 6 slaapkamers, een ruime kelder (stahoogte) en een heerlijke tuin. Het herenhuis is gebouwd in 1930 in de stijl van de Amsterdamse School en ontworpen door Harry Elte, leerling (bureauchef) van Berlage. De woning heeft nog diverse originele details, waaronder prachtige glas-in-loodramen.

Indeling:
Begane grond:
Statige entree, tochtportaal. Authentieke hal met toegang tot alle vertrekken. Riante woonkamer ensuite met aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin gelegen op het westen. De half open keuken, gelegen aan de achterzijde biedt ook toegang tot de tuin. Separaat toilet in de hal.

1e verdieping:
Aan de achterzijde ligt de ruime master-bedroom met een heerlijk balkon. De badkamer is volledig nieuw en heeft een prachtig losstaand bad en een zeer ruime inloopdouche, een dubbele wastafel, en een radiator voor handdoeken. Er is een separaat toilet op de overloop. Aan de voorzijde zijn 2 ruime kamers waarvan een in gebruik is als werkkamer voorzien van inbouwkast en de andere in gebruik is als kastenkamer, maar ook als slaapkamers meer dan geschikt zijn.

2e verdieping:
Door het vergroten van de tweede en de derde verdieping is een schitterend en licht trappenhuis ontstaan met dakramen welke middels een afstandsbediening bediend kunnen worden. Door de genoemde uitbouw is er een prachtige hoge slaapkamer aan de voorzijde gemaakt met daarnaast een moderne badkamer die voorzien is van een inloopdouche, toilet, en vaste wastafel. Aan de achterzijde bevindt zich een zeer ruime slaapkamer die door de raampartij over de gehele breedte ruim en licht is.

3e verdieping:
Ruime overloop naar de ruimte voor wasmachine en droger die vervolgens toegang geeft naar een grote slaapkamer met nog eens twee dakramen.

Kelder/Souterrain:
Een volledig betegelde kelderruimte (ca. 27m²) op stahoogte verdeeld over 2 ruimtes ideaal als opslag of als wijnkelder.

Ligging:
De Beethovenbuurt kenmerkt zich door een keur aan winkels, restaurants, cafés en veel groen. Aan het eind van de straat bevindt zich achter het Zuider Amstelkanaal, het Beatrixpark en daarachter de Zuid-as. Ook zijn er vele lagere- en middelbare scholen in de directe omgeving. De Ringweg A10 is snel te bereiken en de tram, bus en trein zijn op korte loopafstand.

Bijzonderheden:
- Volledig nieuwe opbouw gerealiseerd ten behoeve van de tweede en derde verdieping.
- De gehele woning bestaat uit circa 261 m² inclusief 27 m² kelder.
- Tuin gelegen op het Zuid-Westen.
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie 2016.
- Alle leidingen voor water, electra en gas zijn vernieuwd in 2016.
- Alle radiatoren gestraald en geschilderd en waar nodig vervangen.
- Gehele woning voorzien van dubbel glas met uitzondering van de 2 kamers aan de voorzijde op de 1e verdieping.
- Master-bedroom met balkon aan de achterzijde.
- Erfpachtcanon bedraagt € 4433,79 en wordt op 30 november 2023 geïndexeerd. Het betreft een 5 jaarlijkse
indexering. Het tijdvlak loopt tot 30 november 2053.
- Oplevering in overleg.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen volgens de laatste informatie 2 parkeervergunningen aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.
www.amsterdam.nl/parkeren

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!