+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Slangenburg 93, AMSTERDAM

Slangenburg 93, AMSTERDAM Woonoppervlakte 88 m2
€ 365.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan park
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • blokverwarming
  • lift
  • mechanische ventilatie

Omschrijving

Prachtig gelegen, heerlijk licht en ruim opgezet 3-kamer appartement van ca 88 m² op de tweede verdieping van een goed onderhouden complex met lift en berging in Amsterdam Zuid, Buitenveldert. Separaat zal ook een garage worden aangeboden.

Het moderne appartement (gerenoveerd in 2008) heeft vanwege de gunstige situering uitzicht over het Gijsbrecht van Aemstelpark en richting de ZuidAs.

Op loopafstand is het overdekte en vernieuwde winkelcentrum Gelderlandplein met winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Maar ook de delicatessenzaken, parfumeries en kledingwinkels evenals diverse horecagelegenheden zijn hier volop aanwezig. Het RAI-complex, World Trade Center Amsterdam, VU medisch centrum en De Vrije Universiteit Amsterdam zijn in de nabijheid gelegen.
Recreëren, sporten en /of wandelen kunt u in het aangrenzende Gijsbrecht van Aemstelpark het Amstelpark, aan rivier de Amstel en in het Amsterdamse Bos.

Bereikbaarheid:
Ideale locatie ten opzichte van eigen- en openbaar vervoer en uitvalswegen. Fietsend staat men met circa tien minuten bij Het Concertgebouw en Museumplein. De haltes van sneltram 51, tramlijn 5 en diverse buslijnen zijn op loopafstand. Zo ook Station Amsterdam Zuid (Schiphol is slechts 1 treinhalte verder) en zijn de ringweg A10 en de snelwegen A2 en A4 binnen enkele autominuten te bereiken.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel (volgens informatie site: per 1 mei 2016 geen wachtlijst). Voor de laatste up date verwijzen wij graag naar website van de Gemeente Amsterdam.

Indeling:
Nette entree, algemeen trappenhuis met lift en toegang tot bergingen.
Entree op 2e verdieping, ruime hal met toiletruimte, kast met opstelplaats voor wasmachine en droger, toegang tot badkamer en meterkast. Woon-/eetkamer met open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang geeft tot balkon. Twee slaapkamers waarvan 1 slaapkamer toegang geeft tot het balkon. Luxe badkamer met dubbele wastafel en ligbad welke tevens vanuit de masterbedroom toegankelijk is.

VvE:
Het betreft de Vereniging van Eigenaars Slangenburg 2-70 / Gijsbrecht van IJselsteinstraat 73-131. De maandelijkse bijdrage aan servicekosten is € 272,17, bestaande uit € 177,17 onderhoud-/servicekosten en € 95,00 voorschot stookkosten.

Erfpacht:
Het complex (bouwjaar 1963) is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De Algemene voorwaarden voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing. De canon is afgekocht tot en met 15 juni 2086.

Separaat wordt een garage aangeboden. De garage (kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie AK, nummer 3756 A43, onverdeeld 34/5.412e aandeel in de gemeenschap), heeft een oppervlakte van 23 m². Naast een op afstand bedienbare deur is de garage voorzien van water en elektra. Maandelijkse servicekosten bedragen € 10,67. De vraagprijs is € 52.500,= k.k..

Bijzonderheden:
- het appartement kan in overleg met verkoper inclusief de thans aanwezige complete meubilering en stoffering worden opgeleverd (o.a. tweepersoonsbed, (kleding-)kasten, bankstel, lampen, eettafel met stoelen, gordijnen/vitrage, wasmachine/droger),
- niet bewoningsclausule en ouderdomsclausule zijn van toepassing,
- voorbehoud gunning verkoper.

Maatvoering conform de NEN-2580 norm
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 88,1 m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0 m²
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte ca. 4,8 m²
Gebruiksopp. externe berging ca. 8,45 m²
Gebruiksopp. garage ca. 22,75 m²

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De meetinstructie NEN-2580 sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!