+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Sluisstraat 50 III, AMSTERDAM

Sluisstraat 50 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 50 m2
€ 249.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • c.v.-ketel

Omschrijving

Sfeervol en licht 2-kamer appartement van ca. 50m² op de derde verdieping, gelegen aan een mooie en rustige straat tussen de Amstelveenseweg en de Schinkelkade, in Amsterdam Oud-zuid!

Een aantal jaar geleden is de gehele woning aangepakt en voorzien van onder andere een eikenhouten vloer, dubbel glas, een strakke halfopen keuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Alle installaties zijn toen ook aangepakt. Ook beschikt het appartement over 2 balkons.

Het Vondelpark is op enkele minuten loopafstand gelegen. Voorts treft u in de directe omgeving tal van gezellige horecagelegenheden en diverse winkels aan, onder andere aan de Amstelveense weg en het Hoofddorpplein.

Het appartement is goed bereikbaar zowel met de auto als openbaar vervoer. Via de uitvalsweg Amstelveenseweg bent u binnen enkele minuten op de Ringweg A10. De tram- en bushalte zijn nabij gelegen.
Parkeren is betaald of middels het vergunningssysteem.


Indeling
Begane grond
Entree; middels het trappenhuis bereikt u de derde verdieping

Derde verdieping
Entree; ruime lichte woonkamer met aan de voorzijde een Frans balkon en aan de achterzijde openslaande deuren naar het andere balkon; halfopen keuken met kookeiland, voorzien van diverse inbouwapparatuur; badkamer voorzien van vloerverwarming, inloopdouche en wastafel; slaapkamer aan de achterzijde; separaat toilet met fonteintje; bergkast met wasmachine aansluiting.


Maatvoering conform de NEN-2580 norm
Gebruiksopp. woonfunctie ca. 50m²
Gebruiksopp. overige inpandige ruimte 0
Gebruiksopp. gebouwgebonden buitenruimte ca. 4m²
Gebruiksopp. externe bergruimte 0

De meetinstructie NEN2580 is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.


Aantal kamers
2 kamers, waarvan 1 slaapkamer


Tuin/ buitenruimte(n)
- Frans balkon aan de voorzijde
- Balkon aan de achterzijde


Technische installaties/ voorzieningen
cv combiketel (bouwjaar 2007)


Bijzonderheden
- Mooie eikenhouten vloer door de gehele woning
- Dubbel glas aan de voor- en achterzijde
- Het appartementsrecht is gelegen op eigen grond
- Vve bestaande uit 5 leden
- Servicekosten bedragen € 66,- per maand


Parkeren
Betaald parkeren of middels het vergunningsysteem. Voor meer informatie zie www.cition.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!