+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Stadhouderskade 61 1, AMSTERDAM

Stadhouderskade 61 1, AMSTERDAM Woonoppervlakte 83 m2
€ 1.625 per maand
3 Kamers 2 Slaapkamers

Omschrijving

Open huis 5 augustus van 09:00 tot 09:45
Open house August 5 from 9:00 AM to 9:45 AM

Centraal gelegen, licht appartement nabij de Albert Cuypmarkt, het Rijksmuseum in het midden van de binnenstad van Amsterdam. Een gezellige en gewilde buurt met diverse winkels, horecagelegenheden en het openbaar vervoer op loopafstand.

Stadhouderskade 61 is een zeer aantrekkelijk en licht appartement met een uitstekende plattegrond, geweldig uitzicht, goed uitgeruste keuken, sanitair en dubbele beglazing. Dit prachtige gerenoveerde appartement is gunstig gelegen in het hart van Amsterdam in het populaire stadsdeel De Pijp, op steenworp afstand van alles zoals winkelen, gezellige bars, geweldige restaurants, het Museumplein en het stadscentrum. Vervoer is om de hoek en brengt u in een mum van tijd naar het stadscentrum, de grote zakelijke districten en de luchthaven Schiphol. Geniet van de geweldige restaurants, boetieks en culturele instellingen in deze levendige en populairste wijk, allemaal op steenworp afstand van uw deur.

Bijzonderheden:
- € 1.625,- excl.
- Voorschot service kosten € 150,-- inclusief gas, water, licht.
- € 210,- contract kosten
- 2 maanden borg
- ca. 83m²
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder

Parkeren:
Betaald parkeren op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!