+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Stadhouderskade 74 III, AMSTERDAM

Stadhouderskade 74 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 131 m2
€ 2.450 per maand
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan water
  • aan drukke weg
  • in centrum
  • vrij uitzicht
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

Het betreft een licht, 4-kamerappartement van - ca. 131 m²
De maandelijkse huur bedraagt € 2.450,- per maand, exclusief gas/elektriciteit/water.

Bijzonderheden:

- € 210,- contract kosten.
- € 20,- servicekosten.
- 2 maanden borg.
- Minimale huurperiode 1 jaar.
- Huurprijs € 2.450,- per maand excl.
- Water, gas en electra dient huurder zelf aan te sluiten.
- Oppervlakte ca. 131 m².
- 3 slaapkamers.
- Voorbehoud gunning eigenaar mede na checken gegevens huurder.

Ligging:
Gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid, in het populaire oude deel van de Pijp, zijnde de Frans Halsbuurt. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Marie Heinekenplein of op het Museumplein. In de nabije omgeving is de levendigheid aanwezig van de Albert Cuypmarkt, het Gerard Douplein, maar ook de chique PC Hooftstraat ligt op loopafstand. Voor sport en ontspanning kunt u terecht in het Sarphatipark, het Zuiderbad of het Vondelpark. Centrale punten zoals het Leidseplein, Rembrandtplein en de Utrechtsestraat liggen op loopafstand. De Zuidas is op 10 minuten fietsen, openbaar vervoer of met de auto bereikbaar.

Bereikbaarheid:
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de A1, A2 en ringweg A-10 (S100 en S110). Er zijn diverse tram- en bushaltes nabij. De metrohalte van de Noord-Zuidlijn is op loopafstand welke connectie maakt met Amsterdam Noord, Centrum en de Zuidas.

Parkeren:
Betaald parkeren of middels het vergunningsstelsel. Voor meer informatie zie de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!