+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Stadionplein 43 III, AMSTERDAM

Stadionplein 43 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 131 m2
€ 749.000 k.k.
4 Kamers 2 Slaapkamers
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Schitterend, ruim en licht appartement met vrij uitzicht van ca. 131m², met 2 slaapkamers en een riant terras van ca. 22 m² op het zuiden.

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen aan het Stadionplein, naast het Olympisch Stadion. Het plein en groen is herontwikkeld tot een culinaire en culturele hot-spot in stadsparkachtige setting. Aan het plein bevindt zich een gloednieuwe Albert Heijn, en tevens eetgelegenheden zoals: Het Amsterdamse Proeflokaal, Vascobelo, De Drie Graefjes en het Vlaams Broodhuys. Openbaar vervoer naar alle delen van de stad, ligt op steenworp afstand van de woning evenals uitvalswegen (A10). In circa tien minuten bent u op Schiphol. Achter de woning kunt u uw bootje aanleggen aan de Stadionkade, en met 5 minuten fietsen staat u in het Amsterdamse Bos of in het Vondelpark.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping ; via het trappenhuis bereikt u de derde verdieping;

3de verdieping:
De hal is voorzien van toilet, via de hal heeft u toegang half open keuken, de keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, de halfopen keuken grenst aan de eetkamer die toegang biedt tot een ruim balkon. Beide ruimtes zijn op het zuiden gelegen, waardoor het erg licht en prettig is om hier te verblijven. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een woonkamer met uitzicht op het Stadionplein.
Via de hal heb je ook toegang tot de slaapkamer met een eigen douche en wastafel.

4de verdieping:
Via de trap op de derde verdieping komt men op de hal van de bovenste verdieping van de woning, die toegang biedt tot een zeer ruime slaapkamer met inbouwkasten, aparte en gesloten wasmachine opstelplaats en balkon. De slaapkamer geeft toegang tot de grote badkamer met vrijstaand bad, inloopdouche, wastafel en toilet. De hal biedt tevens toegang tot een zeer zonnig terras dat op het zuiden gelegen is van circa 22 m²

Aantal kamers:
4 kamers, waarvan 2 slaapkamers.

Buitenruimten:
Zeer ruim terras op het zuiden (ca. 22 m²)

Bijzonderheden:
- Balkon op zuiden (3de verdieping)
- Zeer ruim terras op het zuiden (4de verdieping)
- Vrij uitzicht over het Stadionplein
- Uitstekende bereikbaarheid.
- Met parkeer vergunning is het tevens mogelijk om te parkeren in de parkeergarage Stadionplein Zuid.
- Servicekosten € 115,- per maand.
- Actieve VVE

Erfpacht:
Het appartement staat op erfgrond waarop de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de Gemeente Amsterdam van toepassing zijn. De erfpachtcanon bedraagt € 1.279,01 per jaar en wordt 1-jaarlijks geïndexeerd. Herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 15 mei 2055.

Parkeren:
Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren. Met parkeervergunning is het tevens mogelijk om te parkeren in de parkeergarage Stadionplein Zuid.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.

Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!