+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Stadionplein 53 III, AMSTERDAM

Stadionplein 53 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 150 m2
€ 1.100.000 k.k.
5 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • vrij uitzicht
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

Schitterend, grondig gerenoveerd, ruim en licht appartement met vrij uitzicht van ca. 150 m², met drie slaapkamers en een riant dakterras van ca. 45 m².

Locatie en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen aan het Stadionplein, naast het Olympisch Stadion. Het plein en groen is herontwikkeld tot een culinaire en culturele hot-spot in stadsparkachtige setting. Naast winkels en restaurants aan het plein, bevinden zich op loopafstand specialiteitenwinkels als Le Fournil (Franse bakker) en l'Amuse (Kaasspecialiteiten) alsook IJscuypje, Marqt en een gloednieuwe Albert Heijn. Per novemver 2017 bevindt zich Mama Kelly ook op loopafstand van het appartement Openbaar vervoer naar alle delen van de stad, ligt op steenworp afstand evenals uitvalswegen (A10) en in ca. tien minuten bent u op Schiphol. Achter de woning kan u uw bootje aanleggen aan de Stadionkade en met 5 minuten fietsen staat u in het Amsterdamse Bos of in het Vondelpark.

Indeling:
Entree op de eerste verdieping; via het trappenhuis bereikt u de tweede verdieping; hier loopt u via de centrale gang naar het appartement.

3de verdieping:
De hal is voorzien van 2 mooie glazen puien die zorgen voor extra daglicht hier bevinden zich ook het toilet en garderobe. Middels openslaande deuren is er toegang tot de riante woonkamer met hoge plafonds ( ca. 2,9 m ) en vrij uitzicht over het Stadionplein en de woonkeuken met een aangrenzend balkon dat op het zuiden ligt. De woonkeuken beschikt over diverse apparatuur waaronder vaatwasser,oven, magnetron, koel-vriescombinatie.

4de verdieping:
Via de trap op de derde verdieping komt men in de hal op de vierde verdieping hier is een seperate toilet met fontein en een kast waarin zich een wasmachine opstel plaatst bevindt. De hal biedt ook toegang tot de 3 slaapkamers en luxe badkamer met dubbele wastafel, dubbele douche en vrijstaand bad. De master bedroom aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon op het zuiden en een eigen toegang tot de luxe badkamer. De 2 slaapkamers aan de voorzijde kijken vrij uit op Stadionplein, 1 slaapkamer is voorzien van een eigen douche en wastafel en een klein balkon.Dakterras:
Middels een vaste trap van de vierde verdieping is er toegang tot het ruime dakterras (ca. 45m²) met schitterend uitzicht.

Aantal kamers:
4 kamers, waarvan 3 slaapkamers mogelijkheid tot het creëren van een werkkamer aan de voorzijde

Buitenruimten:
Zeer ruim dakterras (ca. 45m²)
2 balkons op t zuiden en klein balkon op het noorden

Technische installaties/ voorzieningen:

- Video-intercom
- Combiketel merk Nefit Trendline jaar 2017
- Thermostaat is via de telefoon te bedienen

Bijzonderheden:

- Massieve visgraat parketvloer door het hele appartement.
- Zeer ruim terras op het zuiden
- Dakterras met schitterend uitzicht
- Vrij uitzicht over het Stadionplein
- Uitstekende bereikbaarheid.
- Met parkeer vergunning is het mogelijk om te parkeren in de garage onder het hotel.
- Servicekosten € 195,- per maand.
- Actieve VVE

Erfpacht:
Het appartement staat op erfgrond waarop de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de Gemeente Amsterdam van toepassing zijn. De erfpachtcanon bedraagt €1142,75 per jaar en wordt 1-jaarlijks geïndexeerd. Herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 15 mei 2055.


Parkeren:
Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren. Met parkeer vergunning is het mogelijk om te parkeren in de garage onder het hotel.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!