+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Stadionweg 298 HS, AMSTERDAM

Stadionweg 298 HS, AMSTERDAM Woonoppervlakte 49 m2
€ 269.000 k.k.
2 Kamers 1 Slaapkamers
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

In de Stadionbuurt bieden wij dit 2-kamer appartement aan met mooie keuken, grote tuin en veel bergruimte.

Het complex is gebouwd eind jaren '20 van de vorige eeuw in de Amsterdamse School. In de loop van de tijd zijn zaken als dubbel glas, centrale verwarming aangebracht zodat de woning aan de huidige eisen en wensen voldoet.

Indeling

Entree via gezamenlijk trappenhuis, hal, woonkamer aan de voorzijde, open keuken voorzien van oven, ijskast met vriesvak en vaatwasser, berging met aansluiting voor de wasmachine, slaapkamer gelegen aan de achterzijde en toegang tot de tuin. De tuin ligt op het noorden, maar door de gunstige ligging schijnt er ook avondzon. Badkamer v.v. douche en wastafel, separaat toilet. Naast een berging in de tuin die voorzien is van elektra is er ook een berging gelegen op de zolderverdieping.

Aantal kamers

2 kamers, waarvan 1 slaapkamer.

Bijzonderheden

- Woonopp. ca. 48,5 m².
- Erfpacht afgekocht tot september 2060.
- Professionele VvE.
- Servicekosten ca. € 101,60 per maand.
- Tuin op noorden (ca. 34 m2).
- Berging in tuin voorzien van elektra.
- Berging op de zolderverdieping.
- Bouwjaar 1930.
- Woning is voorzien van dubbel glas en laminaatvloer.
- Servicekosten € 101,06 per maand exclusief watergeld.
- Actieve VvE met professioneel beheer Minerva VVE beheer.
- Cv-ketel merk Intergas.
 
Parkeren

Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!