+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Stadionweg 45 III/IV, AMSTERDAM

Stadionweg 45 III/IV, AMSTERDAM Woonoppervlakte 156 m2
€ 735.000 k.k.
6 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan drukke weg
  • blokverwarming
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

Statistische melding object reeds verkocht !!


Op de hoek bij de Beethovenstraat ligt dit ruim opgezette appartement met studio appartement van totaal ca. 156m² met 2 balkons en een riant dakterras op het zuiden. Het appartement ligt op de 3e - en gedeeltelijk op de 4e verdieping. Middels een externe trap is het studio appartement op de 4e verdieping bereikbaar, hier bevindt zich ook het dakterras.

In feite bestaat het appartement uit twee losse appartementen met eigen voorzieningen. In overleg is het mogelijk alleen het het appartement op de 3e verdieping te huren (ca. 110m²). De huurprijs zal dan € 1.950 bedragen. Het is NIET mogelijk om de studio op de vierde verdieping los te huren.

Om de hoek ligt de gezellige Beethovenstraat met tal van winkels en eetgelegenheden. Het appartement ligt op enkele minuten lopen van openbaar vervoer, station Zuid/WTC, de ringweg A10 en winkelcentrum Groot Gelderlandplein.

Voor het aanvragen van een parkeervergunning in deze buurt geldt geen wachtlijst. De mogelijkheid is er tot het verkrijgen van twee vergunningen op één adres.

Indeling:

Begane grond: entree

3e verdieping:
Privé entree; ruime hal welke toegang geeft tot alle vertrekken; toilet met fontijn; ruime lichte woonkamer-en-suite; badkamer met ligbad, douche en toilet; 2 slaapkamers aan de achterzijde; gesloten woonkeuken met diverse inbouwapparatuur; balkon van ca. 7m² aan de achterzijde, gelegen op het zuiden.

4e verdieping:
Trappenhuis; pantry; ruime woonkamer; slaapkamer; balkon gelegen aan de voorzijde, welke toegankelijk is via openslaande deuren in de woon- en slaapkamer; badkamer voorzien van douche, wc en wastafel.

Ruim dakterras op het zuiden, van ca. 33 m2.

5e verdieping:
Berging van ca. 14 m²

Bijzonderheden:
- Erfpacht ??????????
- Woonoppervlak ca. 156m²
- Bouwjaar 1931
- Woning is voorzien van dubbel glas ??????????
- Servicekosten € ???????????,- per maand
- VvE bestaande uit ????????? appartementen
- Warm water en verwarming middels blokverwarming ????????????
- Oplevering in overleg ????????????

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!