+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Swammerdamstraat 51 H, AMSTERDAM

Swammerdamstraat 51 H, AMSTERDAM Woonoppervlakte 133 m2
€ 1.075.000 k.k.
6 Kamers 4 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • tv kabel

Omschrijving

Royaal dubbel benedenhuis (van ca. 133 m²) met hoge plafonds is gelegen op eigen grond en voorzien van een nieuwe fundering !!!

Het dubbele benedenhuis ligt in de populaire Swammerdambuurt, een aantrekkelijke woonomgeving op steenworp afstand van de binnenstad en de Pijp. Zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Omgeving:
De Weesperzijdestrook waar de Swammerdamstraat in gesitueerd is kan met een gerust hart de meest geliefde buurt van Amsterdam Oost genoemd worden. Rustig gelegen en omringd door de meest prachtige panden met de echte Amsterdamse karakteristieke bouwstijl. In de directe omgeving zijn vele restaurants en hotspots op loopafstand. Hier vind men onder andere 'De Ysbreker', 'Amstelhaven' en uiteraard 'Loetje Oost'. De om de hoek gelegen Wibautstraat is de afgelopen periode ook verrijkt met tal van nieuwe trendy bars en eetgelegenheden. Voor recreatie en ontspanning zijn zowel het Oosterpark als het Sarphatipark eenvoudig te bereiken. Met mooi weer kan er langs de bekende Amstel worden gewandeld en met de fiets is in enkele minuten de gezellige Pijp te bereiken alsmede het hart van het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Begane grond: Eigen entree,tochtportaal en ruime hal, hier is de gangkast, en de trap naar de eerste verdieping, ruim toilet met fonteintje en toegang middels dubbele deuren naar de grote woonkamer met hoge plafonds, daar aan vast de gezellige eetkamer die met zijn openslaande deuren toegang heeft tot de tuin. De keuken is verhoogd en is gelegen aan de achterzijde en heeft een toegang naar de tuin. Door de verhoging van de keuken is er een berging/kelder ontstaan die erg handig is als opslag en bijkeuken. De woonkamer heeft door zijn ligging en plafondhoge ramen de hele dag door een goede lichtinval.

Eerste verdieping: Een royale overloop met aparte ruimte voor wasmachine en droger en tevens toegang naar 4 slaapkamers waarvan 1 aan de achterzijde met balkon. De badkamer is in het midden van het huis gesitueerd en via de overloop te bereiken. De badkamer is voorzien van een ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. Verder is er een afzonderlijk toilet op deze verdieping aanwezig.

Bereikbaarheid:
Het appartement is goed bereikbaar middels het openbaar vervoer via het Amstelstation en Metrostation Wibautstraat. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A2 via de Wibautstraat en S112.

Bijzonderheden:
- Dubbel benedenhuis met gezellige stadstuin.
- Eigen grond.
- Fundering vernieuwd in 2004
- Gehele appartement voorzien van dubbel glas met uitzondering van de voordeur.
- VvE bijdrag € 150,- per maand.
- Kelder van ca 10 m² gelegen onder de keuken.
- CV installatie bouwjaar 2017.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening. Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!