+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Transvaalstraat 93 B2, AMSTERDAM

Transvaalstraat 93 B2, AMSTERDAM Woonoppervlakte 52 m2
€ 269.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • tv kabel

Omschrijving

Deze prettige hoekwoning is gelegen op de tweede verdieping van een pand gebouwd in 1938 op eigen grond. Opvallend zijn de vele ramen in de woonkamer met daarbij deels vrij uitzicht. Het appartement leent zich er heel goed voor om het naar eigen wens in te richten waarbij de huidige ruime woonkamer tevens een tweede slaapkamer kan worden. De woning biedt dan ook alle mogelijkheden om te worden gerealiseerd tot een prettig ingedeeld appartement.

Ligging
Het pand is gelegen in de Transvaalbuurt, nabij de Linnaeusstraat en om de hoek van de Transvaalkade. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van tal van winkels, scholen, hippe, trendy terrassen en restaurants en niet onbelangrijk; het openbaar vervoer. In de nabijheid bevindt zich de gezellige Dappermarkt en het nieuwe winkelcentrum 'Oostpoort'. Heerlijk ontspannen kan in het populaire Oosterpark of het nabijgelegen prachtige park Frankeldael. Diverse uitvalswegen in de directe omgeving (snel de stad in en uit).

Indeling
Via de brede stenen trapopgang bereikt u het gemeenschappelijk trappenhuis naar de entree op de tweede verdieping. U komt aan in een ruime hal. Deze geeft toegang tot alle vertrekken. In de ruime woonkamer bevind zich een fraaie zithoek (hier kan een tweede slaapkamer gecreëerd worden). De strakke dichte keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Via de grote ramen aan de voorzijde heeft u een schitterend uitzicht op de Laing's nekstraat. De badkamer beschikt over een douche, wc en een wastafel. Er zijn in totaal twee ruime slaapkamers. Het gehele appartement is voorzien van stijlvolle lamelparket met uitzondering van de sanitaire ruimte.

Aantal kamers
1 woonkamer, 2 slaapkamers.

Bijzonderheden
- Eigen grond
- Woonoppervlak ca. 52m²
- Het woongedeelte is voorzien van lamelparket
- Woning is voorzien van dubbel glas
- Servicekosten € 28,17 per maand
- VvE bestaande uit 4 appartementen
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie
- Cv-ketel merk Remeha Avanta jaar 2009
- Oplevering in overleg
- Niet bewoning clausule

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!