+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Trompenburgstraat 31 BOV, AMSTERDAM

Trompenburgstraat 31 BOV, AMSTERDAM Woonoppervlakte 95 m2
€ 525.000 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel

Omschrijving

Een zeer licht, gerenoveerd bovenhuis verdeeld over de tweede en derde verdieping (ca. 95 m²) met balkon op het zuiden in een klassieke straat in de geliefde Rivierenbuurt op "eigen grond", wat uitzonderlijk is in dit Stadsdeel.
Het rijtje panden is aan het einde van de negentiende eeuw gebouwd als woningen voor de toenmalige Spijker-fabriek, die aan de andere kant van de straat stond. Het pand heeft een klassieke uitstraling.

Ligging:
De woning ligt in het tweede stuk van de Trompenburgstraat op een steenworp afstand van de Amstel en vlakbij het Martin Luther Kingpark. Gelegen nabij de gezellige recent opgeknapte Rijnstraat, die een breed aanbod aan winkels en trendy eetgelegenheden biedt. Centraal gelegen t.o.v. de uitvalswegen (A2 en de Ring A10) alsmede het openbaar vervoer (tramlijn 4, 12 en 25 en het Amstel en RAI station). Verder liggen het Martin Luther Kingpark (met in de zomer de Parade), de Amstel, en het 'De Mirandabad' op loopafstand.

Indeling:
Verzorgd centraal entree, op de eerste verdieping entree voor het bovenhuis, hal met toegang tot zeer ruime woonkamer met aan de achterzijde een verbinding met de open/wooneetkeuken voorzien van inbouwapparatuur en openslaande deuren naar een heerlijk balkon, gesitueerd op het zuiden, met fraai vrij uitzicht op de binnentuinen van het bouwblok. In de hal nog een separaat toilet met fontein.
Derde verdieping: ruime slaapkamer aan de voorzijde met walk-in closet , luxe badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel, separaat toilet, vaste kast voorzien van wasmachine en droger aansluitingen en nog twee slaapkamers aan de tuinzijde. Het gehele appartement is voorzien van een eiken vloer.

Bijzonderheden:
- gelegen op EIGEN GROND !!!
- woonoppervlak ca. 95 m²
- gemeentelijk monument
- balkon op het zuiden
- geheel voorzien van dubbel glas
- CV-ketel uit 2013
- kleine VvE, bestaande uit drie leden
- het dak is vernieuwd in 2013
- Servicekosten ca € 75,36 per maand.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!