+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Tweede Weteringplantsoen 9 A, AMSTERDAM

Tweede Weteringplantsoen 9 A, AMSTERDAM Woonoppervlakte 87 m2
€ 1.975 per maand
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • in centrum
  • vrij uitzicht
  • c.v.-ketel
  • buitenzonwering
  • mechanische ventilatie
  • frans balkon
  • tv kabel
  • lift

Omschrijving

*** ENGLISH DESCRIPTION BELOW ***

Omschrijving
Prachtig gerenoveerde maisonnette met 2 slaapkamers (circa 86 m²) en een separate berging. De maisonnette is gelegen in het centrum van Amsterdam, op steenworp afstand van de grachten, de gezellige volksbuurt "De Pijp" en het Leidseplein. Vanuit het appartement heeft u uitzicht over het plantsoen. Het pand beschikt over een eigen lift en maakt een zeer verzorgde indruk.

Indeling
Via de centrale voordeur op de beletage bereikt u de gemeenschappelijke statige hal met trapopgang naar de parterre, alwaar de maisonnette zich bevindt. Entree, hal met wenteltrap, badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet, aparte ruimte met wasmachine en droger. Toegang tot 2 slaapkamers. Slaapkamer 1: Deze master bedroom is gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een mooie inbouwkast. Slaapkamer 2: is gelegen aan de achterzijde en is tevens voorzien van een inbouwkast.
Op de 2e verdieping bevindt zich de gezellige woonkamer met gashaard en Frans balkon, een toiletruimte, alsmede de eetkeuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. Vanuit deze verdieping heeft u tevens toegang tot de gemeenschappelijke hal van het gebouw via een tweede ingang. Op deze verdieping bevindt zich op de centrale hal een aparte berging die behoort bij het appartement.

Bijzonderheden
- Huurprijs 1.975,- euro per maand.
- Huurprijs is exclusief € 175,- (voorschot) kosten voor gas, water, elektra, servicekosten excl. internet en kabel
- Gestoffeerd appartement;
- Zeer centrale ligging in het centrum van Amsterdam;
- Minimale huurperiode 1 jaar;
- Geen deelverhuur;

Download voor meer informatie de digitale verhuurbrochure of neem contact op met ons kantoor via 020-6733103.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie: Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

*** ENGLISH ***

Description
Beautifully renovated maisonette with 2 bedrooms (approx. 86 sqm) with a separate storage room. The maisonette is located in the center of Amsterdam, close to the canals, the lively neighbourhood "De Pijp" and the Leidseplein. From the apartment you overlook a public park. The building has an elevator and makes a very well-kept impression.

Layout
Central entrance on the ground floor to the shared hall with a stairway to the first floor.
Entrance to the maisonette, hall with bathroom provided with a shower, toilet and washbasin. Utility room
with a washing machine and dryer. Entrance to the 2 bedrooms and a winding stair to the upper floor.
Bedroom 1: this master bedroom is located at the front of the apartment and equipped with a nice built-in wardrobe. Bedroom 2: is located at the rear and is also equipped with a built-in wardrobe.
On the second floor you find the pleasant living room with gas fireplace and French balcony, a toilet as well as the kitchen with various (built-in) appliances. A second entrance to the maisonette through the shared hall.
On this floor there is also a separate storage room belonging to the apartment.

Details:
- The renting price is 1.975,- euros per month.
- The rental price excludes € 175,- (advance payment) costs for gas, water, electricity and service charges.
- Unfurnished;
- Located on an attractive neighbourhood in the centre of Amsterdam;
- Minimum renting period 1 year;
- No share lease;


For more information please download the brochure or contact our office at +31(0)-20-6733103.

This information has been compiled by us with the necessary care. On our side, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All dimensions and surfaces are approximate.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!