+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Uithoornstraat 15 III, AMSTERDAM

Uithoornstraat 15 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 70 m2
€ 349.000 k.k.
3 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Dit zeer sfeervolle 3 -kamer appartement gelegen in een woonwijk is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School in de gewilde Rivierenbuurt. De Uithoornstraat ligt gunstig gesitueerd tov het Amstelstation/station Rai en de S110 richting A10 en A2 en openbaar vervoer richting centrum. De gezellige winkelstraten als de Maas-Scheldestraat, Rijnstraat met de diverse restaurants en cafe's liggen om de hoek. De Uithoornstraat komt uit op de prachtige Amstel , de straat zelf is rustig gelegen en kent weinig (doorgaand) verkeer en is hierdoor erg kindvriendelijk.

Verder is er 1 maal per jaar de Parade wat op loopafstand te bereiken is. Ook kun je gemakkelijk langs de Amstel, Amstelpark en Martin Luther King park hardlopen en of wandelen. Sportscholen en roeiverenigingen bevinden op loopafstand.

Indeling:
Via het centrale trappenhuis is op de derde verdieping het appartement te bereiken.
De entree geeft toegang tot de hal en van hier uit zijn alle ruimten te bereiken, de woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement voorzien van lamelparket en een originele schouw.

Middels de en -suite deuren is er toegang tot de achterkamer. De achterkamer is ingevuld als woonkeuken. De luxe keuken is voorzien van koel-vries combinatie, combi-magnetron, 4 pits kookplaat, afzuigkap, Quooker en vaatwasmachine. De twee originele vaste kasten zijn behouden gebleven en zorgen voor voldoende bergruimte. De woonkeuken is afgewerkt met lamel parket. De achterkamer, welke ook beschikt over de originele schouw, bevinden zich een tweetal openslaande deuren die leiden naar het balkon op het zuiden dat over de volle breedte van het appartement is gelegen.

Via de hal is de gemoderniseerde badkamer te bereiken. De badkamer is luxe en deels betegeld in een fraaie zwarte tegel en deels afgewerkt van glad stucwerk. Er is een ligbad, een aparte doucheruimte en een wastafel. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers; een ruime slaapkamer aan de voorzijde en een kamer aan de achterzijde. In beide kamers bevinden zich inbouwkasten.

Aantal kamers:
3 kamers, waarvan 2 slaapkamers

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak ca. 70 m²
- Bouwjaar 1922
- Ruim balkon op het zuiden
- Vrij uitzicht aan de voorzijde
- Servicekosten € 75,90 per maand
- VvE bestaande uit 5 appartementen
- Warm water en verwarming middels geleasde Cv-installatie
- Cv-ketel merk Vaillant eco tec plus jaar 2015
- Erfpachtcanon € 342,00 per jaar (tot 15/10/2046 vindt slechts jaarlijkse indexatie plaats, de erfpacht canon is fiscaal aftrekbaar

Ligging:
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S110). Er zijn diverse metrolijnen, tramhaltes en buslijnen nabij (o.a. metrolijn 51, 53, 54 tramlijn 4, 12, 25 en buslijn 62, 65, 245). Tevens is het NS station Amsterdam Amstel op enkele minuten fietsafstand gelegen.

Parkeren:
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!