+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Valeriusstraat 169 III, AMSTERDAM

Valeriusstraat 169 III, AMSTERDAM Woonoppervlakte 73 m2
€ 585.000 k.k.
4 Kamers 2 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • mechanische ventilatie
  • dakraam

Omschrijving

Charmant 4 kamer appartement op de bovenste verdieping met balkon en een RIANT DAKTERRAS gelegen op EIGEN GROND.

Dit aangename appartement is gelegen in een pand gebouwd in 1913 en ligt op eigen grond. Wat direct opvalt zijn de strakke witte wanden, de prachtige originele details, de heerlijke woonkeuken, de lichte badkamer en de prettige lichtinval. Daarbij beschikt de woning over een balkon op de derde verdieping en een bijzonder aangenaam dakterras. Dit dakterras is meer dan ruim te noemen, beschikt over een elektrisch bedienbare dakkoepel en is met vergunning aangelegd.

De VvE "Valeriusstraat 169" beslaat 3 leden. De servicekosten bedragen € 50,- per maand. De administratie wordt in eigen beheer gevoerd. Er is geen meerjarenonderhoudsplan en geen huishoudelijk reglement aanwezig.

Indeling
Entree tot het pand met een trappenhuis naar de tweede verdieping waar zich de eigen entree bevindt. Hier bevindt zich een goede garderobe en de trap naar het appartement gelegen op de derde verdieping.

Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken en bevindt zich hier tevens de houten trap naar het hoger gelegen dakterras.

De kamers en suite zijn van elkaar af te sluiten middels de prachtige glas in lood deuren. De achterzijde beslaat de woonkamer met openslaande deuren naar het balkon op het zuiden. Tevens is deze kamer voorzien van een tweetal inbouwkasten en is de 1e slaapkamer vanuit hier te bereiken, deze slaapkamer beschikt over een inbouwkast en is tevens toegankelijk vanuit de hal.

De voorzijde van de kamer en suite beslaat de gezellige woonkeuken en is voorzien van off white kasten en lades en een zwart natuurstenen aanrechtblad. Grotendeels voorzien van inbouwapparatuur. Tevens aan de voorzijde en naast de woonkeuken ligt de tweede slaapkamer.

De hal biedt toegang tot de badkamer welke is uitgevoerd met een zwart/wit tegelvloer en een witte wand met zwarte bies. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche combinatie, het toilet, een dubbele wastafel met twee kranen, de wasmachine aansluiting en beschikt over een groot dakraam voor extra daglicht.

De houten trap leidt naar het riante dakterras gelegen op de bovenste laag. Dit riante terras is via een elektrisch bedienbare dakkoepel te bereiken en is geheel voorzien van houten terrasdelen. Daarbij biedt dit heerlijke dakterras ruimte voor zowel een relaxhoek als wel een goede eethoek. Halverwege de trap naar boven is de cv-ketel weggewerkt.

De woning is voorzien van een fraaie houten vloer, paneeldeuren met modern deurbeslag, prachtige glas in lood delen en biedt heerlijk rustig wonen in het chique Amsterdam Zuid.

Ligging en bereikbaarheid
De woning is gelegen in het zeer gewilde stadsdeel (Oud-)Zuid, nabij de 'Cornelis Schuyt' met zijn diverse exclusieve winkels, nabij de Jacob Obrechtstraat en het prachtige Vondelpark. Alle voorzieningen zoals goed aangeschreven scholen en openbaar vervoer (diverse tramlijnen en busverbindingen) bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens zijn er tal van terrassen en restaurants nabij gelegen, evenals het winkelaanbod van de Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat enerzijds en het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Museumplein anderzijds.

Bijzonderheden
- Heerlijk licht bovenhuis;
- Gelegen op eigen grond;
- Appartement voorzien van balkon en riant dakterras;
- Servicekosten ad. € 50,00 per maand;
- Administratie VvE wordt in eigen beheer gevoerd;
- Warm water en verwarming middels eigen Cv-installatie HR Nefit bouwjaar 2006. (voorzien van jaarlijks onderhoud);
- Verwarming middels cv-ketel;
- Fraaie originele details aanwezig;
- Houten vloer door gehele woning;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg, kan spoedig.

Parkeren
Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Meetinstructie
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!