+31 (0)20 673 31 03 info@bbmakelaars.nl Van Breestraat 107 hs, 1071 ZJ Amsterdam

Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij NVM Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij MVA Boomsma en Bruinsma makelaars is aangesloten bij VGC Grootste huizenaanbod van Nederland Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Valeriusstraat 81 bov, AMSTERDAM

Valeriusstraat 81 bov, AMSTERDAM Woonoppervlakte 136 m2
€ 950.000 k.k.
4 Kamers 3 Slaapkamers
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • c.v.-ketel
  • tv kabel

Omschrijving

Mooi gelegen dubbel bovenhuis op eigen grond van ca. 136 m² met eigen entree, grote ruime woonkamer met veel lichtinval, 3 slaapkamers en 2 diepe balkons op het zuiden, gelegen op een top locatie in zuid!

Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van een pand dat in 1902 is gebouwd. In 2004 is de woning gerenoveerd met behoud van originele details. Het platte dak op de woning leent zich voor het aanleggen van een dakterras.


Indeling

Eigen entree met trap naar de eerste verdieping. Hal met toilet en toegang tot de ruime lichte woonkamer met hoge plafonds. De woonkamer is voorzien van 3 grote ramen, lamelparketvloer en een ruim balkon op het zuiden. Tevens is via de hal bereikbaar de dichte luxe keuken voorzien natuurstenen werkblad en voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Tweede verdieping met hoge plafonds bereikbaar via vaste trap die uitkomt op de overloop die toegang biedt tot een separate toilet, 3 slaapkamers voorzien van houten vloer en een ruime garderobe kamer met lichtkoepel die tevens een wasmachine opstelplaats heeft. De grote achterslaapkamer heeft een ruim privacy biedend balkon op het zuiden. Via de overloop ook bereikbaar de luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad met whirlpool en jetstreams en separate glazen douche met mengkraan.

Ligging & Bereikbaarheid

De woning is gelegen in de Valeriusstraat,tussen de Emmastraat en de Cornelis Schuytstraat met zijn diverse exclusieve winkels en op steenworp afstand van het Vondelpark. Alle voorzieningen zoals scholen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens zijn er tal van terrassen en restaurants nabij gelegen, evenals het winkelaanbod van de Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat enerzijds en culturele uitgaansgelegenheden zoals het Rijksmuseum en Het Concertgebouw anderzijds.

Bijzonderheden

- Eigen grond.
- Bouwjaar 1902.
- Woonoppervlak ca. 136m².
- Bovenhuis begint op de eerste verdieping.
- Hoge plafonds eerste verdieping ca. 3.37m, tweede verdieping ca. 2,88m
- Cv-ketel merk Intergas 2014.
- Woning is voorzien houten lamel vloer.
- Beide verdiepingen hebben een balkon op het zuiden.
- De vereniging van eigenaren bestaat uit 2 leden. De kosten worden hoofdelijk omgeslagen.
- Gelegen tussen de Cornelis Schuystraat en de Emmastraat.


Parkeren

Betaald parkeren voor de deur op de openbare weg. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam www.amsterdam.nl/parkeren.

Meetinstructie:
Deze woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door Boomsma & Bruinsma Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de doorgegeven maten. Koper verklaart in de gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Verkoper kan niet garanderen dat alle technische installaties voldoen aan de huidige NEN - norm. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening.
Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Reageer op deze woning

Meer weten? Neem dan contact met ons op!